Son model arabaların şehri Dubai’de Pirelli rüzgarı

Son model arabaların şehri Dubai’de Pirelli rüzgarı

Pirelli Los Angeles, Münih ve Monte Carlo’nun ardından dördüncü amiral mağazasıyla üçüncü bir kıtada daha açıldı. Pirelli yeni mağazasını, ‘P Zero World’ konsepti olarak adlandırdığı perakende anlayışını şimdi de Dubai’ye taşıdı.

Otomobilsever ve yerel koleksiyonculara ait 60’dan fazla otomobil, şehirde bir geçit töreni yaptıktan sonra yeni mağazanın açılışını kutladı. Ertesi gün ise 200’ü aşkın otomobil, Pirelli markasının kendi pist günü etkinliği olan “P Zero Experience” için Abu Dabi’deki Yas Marina’da piste çıktı.

P Zero World konsepti genellikle ‘lastik butiği’ ya da başka bir ifadeyle müşterilerin en özel Pirelli ürünlerinin yanı sıra lüks ve spor otomobillerin egzotik dünyalarına adanmış hizmetleri bulabileceği bir mağaza olarak tarif ediliyor.

19-01/16/pirelli3.jpg

Ürün yelpazesinin en yüksek performans seviyesine sahip karayolu homologasyonlu lastiği olan P Zero Trofeo R veya koleksiyoncuların otomobilleri için klasik görünümü modern performansla kombine etme amacıyla tasarlanan Pirelli Collezione dahil Pirelli lastik yelpazesinin tamamı, sadece P Zero World butiklerinde sunuluyor.

NEDEN DUBAİ SEÇİLDİ?

Dubai, geçmişten günümüze daima önemli bir ticaret ve taşımacılık merkezi, ayrıca Orta Doğu bölgesinde dünyanın geri kalanından gelen etkileri ve trendleri almaya en açık bir şehir. Dolayısıyla, Dubai’nin 25 milyon turist çekmesi beklenen 2020 Expo dünya fuarına ev sahipliği yapacak olması bir tesadüf değil.

19-01/16/pirelli2-1547601403.jpg

Otomobillere ilginin çok yüksek olduğu Dubai, Suudi Arabistan’ın ardından Körfez bölgesinin ikinci en önemli otomobil pazarına sahip bulunuyor. Birleşik Arap Emirlikleri, gelecek birkaç yıl içinde lüks otomobil segmentinde yıllık %4-5 büyüme öngörülen Orta Doğu bölgesindeki otomobil pazarının merkezinde konumlanıyor. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN