SSK ve Bağ-Kurlu emekliye aralık müjdesi! 3 kamu bankası emeklilere rekor promosyon ödüyor!

SSK ve Bağ-Kurlu emekliye aralık müjdesi! 3 kamu bankası emeklilere rekor promosyon ödüyor!

Özel ve kamu bankaları arasında promosyon yarışları devam ediyor. Bankaların promosyon tutarları merak edilirken 1 Aralık itibariyle yeni tutarlar açıklanmaya başladı. İşte Aralık 2022 promosyon tutarları…

Özel bankalar tarafından yapılan promosyon ödemelerine kamu bankaları da dahil oldu. SGK tarafından alınan karar doğrultusunda emekli promosyon ücretlerinde artışa gidildi. 13 milyon emekliyi ilgilendiren promosyon ödemelerinde yeni dönem başladı. SGK 19 banka ile yeniden protokol imzalayarak anlaşma yoluna gitti. Promosyon tutarlarından yararlanmak isteyen vatandaşlara SSK ve Bağ-Kur emekli maaşına göre ödeme yapılmaktadır. Emekli vatandaşlar en yüksek promosyon veren bankalar ı Araştırmaya devam ediyor. Temmuz ayında yapılan zamlarla birlikte promosyon oranları da artış gösterdi. 750TL bandında yer alan promosyon tutarları 10.000TL’ye kadar yükseldi. İşte Aralık 2022 promosyon tutarları…

KAMU BANKALARI DA PROMOSYON ÖDEMESİ YAPIYOR

Kamu bankaları ve özel bankalar arasında müşteri kapma yarışı devam ediyor. En yüksek tutarda ödeme yapan bankalar vatandaşlarında ilk tercihi oluyor. Promosyon ödemesinden yararlanmak isteyen vatandaşların 3 sene boyunca maaşını aynı banka üzerinden almaya söz vermesi isteniyor. Açıklanan yeni tutarlar kapsamında emeklilere en az 5000 TL ödeme yapılıyor.

SGK tarafından yapılan anlaşma doğrultusunda emekliler için 3 yıl boyunca ödenen promosyon tutarları artırıldı. Yaşanan gelişme ile birlikte Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası emekli promosyon ödemeleri araştırılıyor. SGK tarafından yapılan anlaşma kapsamında 3 yıl boyunca ödenecek en düşük promosyon tutarı 5000TL olurken özel bankalarda 7.500TL'ye varan promosyon ödemesi yapılmaktadır.

Promosyon ödemesi Aralık 2022

PROMOSYON ÖDEMELERİ NE KADAR?

Mart 2020 tarihinde yapılan anlaşma kapsamında belirlenen tutar 1 Kasım 2022 tarihinde güncellendi. SGK ile anlaşmaya Varan 19 banka güncel promosyon tutarlarını tek tek açıklamaya devam ediyor. Bankalar tarafından yapılan anlaşma kapsamında emekli vatandaşın maaşına göre promosyon ödemesi yapılmaktadır. Bu kapsamda yapılan ödemeler şekildedir:

3.500TL’ye kadar emekli maaşı bulunan kişilere 3.000TL

3.500TL-7.500TL arasında emekli maaşı bulunan kişilere 3.500TL

7.500TL-10.000TL arası emekli maaşı bulunan kişilere 4.500TL

10.000TL'den fazla emekli maaşı bulunan kişilere 5.000TL ödeme yapılmaktadır.

3 yıl bankada kalma sözü veren kişiler promosyon ödemelerinden yararlanmakta. yararlanmaktadır. Ödemeler 3 yıl olarak peşin bir şekilde veriliyor.

Ziraat Bankası web sitesi üzerinde yayınlanan promosyon rakamlarında güncelleme yaptığı. 10.000TL üzerinde maaş alan emekliler için 5.000TL promosyon ödemesi yapılacağı belirtildi. Vakıfbank ve Halkbank da emekliler için en fazla 5.000TL promosyon vereceğini açıkladı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN