Taşıt kredisi kampanyasına üç banka daha katıldı! Taşıt kredisi hesaplama nasıl yapılır?

Taşıt kredisi kampanyasına üç banka daha katıldı! Taşıt kredisi hesaplama nasıl yapılır?

Taşıt kredisi kampanyası Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından 1 Ekim 2019'da başlatılmıştı. Kampanyaya üç katılım bankası katıldı. Emlak Katılım, Vakıf Katılım ve Ziraat Katılım yeni başlattıkları "taşıt finansmanı kampanyası" ile aylık yüzde 0.49-0.69 katılım paylı taşıt finansmanı sağlamaya başladı.

Taşıt kredisi kampanyası tüketicinin yüzünü güldürdü. 1 Ekim 2019'da Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank taşıt kredisi kampanyasını duyurmuştu.

Bugünden itibaren Ziraat Katılım, Vakıf Katılım ve Emlak Katılım’da yine aynı amaçlar doğrultusunda taşıt finansmanı kampanyası başlatıyor. Üç kamu katılım bankası, Türkiye’de üretim yapan otomotiv markaları ile yaptıkları işbirliğiyle yıl sonuna kadar müşterilerine uygun oranlı finansman avantajı sunuyor.

UYGULANACAK ORAN VE TUTARLAR

Firmalarla yapılan anlaşmalar ile Türkiye’de üretilen binek ve ticari taşıtlar için uygulanacak oran ve tutarlar aşağıdaki şekilde olacak:

19-11/07/tasit-kredisi-kampanyasi.jpg

Kampanya Dönemi:
07.11.2019 – 31.12.2019

BANKALARDAN TAŞIT KREDİSİ KAMPANYASI DUYURUSU

Üç kamu katılım bankasından yapılan açıklamada şöyle denildi:

"1 Ekim 2019 tarihinde otomotiv sektöründe yerli üretimi desteklemek ve müşterilere uygun koşullarda finansman sağlamak amacıyla Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank tarafından bir kampanya başlatılmıştı. Bugünden itibaren Ziraat Katılım, Vakıf Katılım ve Emlak Katılım'da yine aynı amaçlar doğrultusunda taşıt finansmanı kampanyası başlatıyor. Üç kamu katılım bankası, Türkiye'de üretim yapan otomotiv markaları ile yaptıkları işbirliğiyle yıl sonuna kadar müşterilerine uygun oranlı finansman avantajı sunuyor."

 ANLAŞMALI OTOMOBİL FİRMALARI - MARKALAR

Açıklamaya göre, Türkiye'de üretilen binek ve ticari taşıtlar için 31 Aralık tarihine kadar uygulanacak, 12-60 ay vadeli, kampanya kapsamındaki anlaşmalı otomotiv firmaları şöyle:

Binek Araçlar (50 bin -120 bin lira): Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Renault Mais, Toyota

Ticari Araçlar (72 bin - 500 bin lira): BMC, Fiat, Ford-Otosan, Gaz Grup, Isuzu, Karsan, Mercedes, Otokar, Temsa

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN