TEB çalışma saatleri | TEB kaçta açılıyor ve kapanıyor?

TEB çalışma saatleri | TEB kaçta açılıyor ve kapanıyor?

TEB çalışma saatleri vatandaşlarımız tarafından merak ediliyor. TEB çalışma saatlerinde vatandaşlarımızın havale, EFT gibi birçok bankacılık işlemlerini gerçekleştiriyor. Bu banka ile ilgili bilmeniz gereken her şeyi derledik. İşte bilmeniz gerekenler…

 

TEB çalışma saatlerini vatandaşlarımız internetten araştırıyor. Bankada işlem yapacak olan vatandaşlarımız TEB çalışma saatlerinde gidip işlemlerini yaptırmak istiyor. Türkiye’nin en eski bankalarından olan bu banka ile ilgili bilmeniz gerekenleri sıraladık. İşte tüm bilgiler…

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI

Türkiye Ekonomi Bankası, 1927 yılında kurulmuştur. Kocaeli Halk Bankası olarak kurulan bu banka daha sonra Çolakoğlu Grubu tarafından satın alınmıştır.

1982 yılında ise ismi Türkiye Ekonomi Bankası olarak değiştirildi. TEB, kurumsal bankacılık, KOBİ bankacılığı, hazine sermaye piyasaları, özel bankacılık ve tüketici finansmanı, portföy yönetimi, factoring gibi alanlarda hizmet vermektedir.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

TEB, 2005 yılında dünyanın en büyük 6.bankası BNP Paribas ile ortak olmuştur. Günümüzde 500’ü aşkın şubesi bulunmaktadır. TEB’in merkez adresi TEB Kampüs C ve D Blok Saray Mahallesi, Sokullu Caddesi No: 7A-7B Ümraniye İstanbul’dur. TEB çağrı merkezine 0850 200 0666 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

20-01/02/tebbb.jpg

ÇALIŞMA SAATLERİ

TEB hafta içi çalışma saatleri, 09.00-17.00 saatleri arasındadır. Öğle tatili molası 12.30-13.30 saatleri arasındadır. TEB, hafta sonları hizmet vermemektedir. Ayrıca Ramazan ve Kurban Bayramı’nda, 1 Ocak, 23 Nisan, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 15 Temmuz, 30 Ağustos, 29 Ekim tarihlerinde de kapalıdır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN