TEB promosyonda rekoru kaptırmıyor! Emekli promosyonu 8 bin TL oldu! İmzanızı atın paranızı alın

TEB promosyonda rekoru kaptırmıyor! Emekli promosyonu 8 bin TL oldu! İmzanızı atın paranızı alın

Emekli promosyonlarında Aralık ayı kampanyaları için düğmeye basıldı. En yüksek promosyon veren bankalar arasında yer alan TEB, Aralık ayında da rekor rakama imza attı. İşte, TEB güncel emekli promosyon ücreti...

Aylardır özel bankalar arasında devam eden promosyon yarışına geçtiğimiz ay kamu bankaları da katılmış ve rekabet kızışmıştı. Aralık ayının gelmesiyle birlikte son fırsatı değerlendirmek isteyen TEB bankası promosyon ücretinde rekor bir rakama imza attı.

TEB GÜNCEL PROMOSYON ÜCRETİ

Banka tarafından emekli müşterilere verilecek promosyon ücretleri şu şekilde:

- Emekli maaşı 1.500 TL'nin altında olanlara 5.500 TL,

- Emekli maaşı 1.500 ile 2.500 TL arasında olanlara 6.750 TL

- Emekli maaşı 2.500 TL ve üzerinde olanlara 8.000 TL promosyon ödemesi yapılacak.

teb emekli promosyonu

Bankanın güncel promosyonundan faydalanmak isteyenlerin bankaya üç yıllık maaş taahhütü ile birlikte minimum iki tane otomatik fatura ödeme talimatı vermeleri gerekiyor. Söz konusu kampanya yalnızca maaşını bankaya yeni getirenleri kapsamaktadır. Zaten maaşını TEB'den alan müşteriler de bankaya üç yıllık yeni bir taahhüt daha verdiklerinde kampanyadan yararlanabilirler.

TEB emekli promosyonundan faydalanmak isteyenler şubelerden veya CEPTETEB uygulamasından taahhütnameye imza atarak maaşlarını taşıyıp promosyonlarını alabilirler.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN