Telefonuna o uygulamayı indirene anında 1000 TL! Bu kıyağı size babanız bile yapmaz... Garanti'den görülmemiş kampanya

Telefonuna o uygulamayı indirene anında 1000 TL! Bu kıyağı size babanız bile yapmaz... Garanti'den görülmemiş kampanya

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için yapılan duyurular vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken bankalar tarafından dev kampanya haberleri gelmeye başladı. Emekli maaşlarına gelen zam sonrası müşteri kaybetmek istemeyen Garanti Bankası yeni kampanyasını duyurdu. Son dakika olarak yapılan duyuruya göre, banka tarafından müşterilerini 1.000 TL hediye verileceği bildirildi. Detaylar paylaşıldı, kampanya 8 gün sonra bitiyor. Geç kalmadan sizde hemen paranızı alın. İşte detaylar...

Emekli maaşlarına gelen zamlar sonrası müşteri kaybetmek istemeyen bankalar yeni kampanyalarını duyurmaya başladı. Garanti Bankası'ndan yapılan son duyuru ise herkesi sevince boğdu. Banka tarafından yapılan duyuruda müşterilerine 1.000 TL hediye verileceği belirtildi. Kampanyanın detayları tek tek açıklandı. Son 8 gününüz kaldı, bu fırsat kaçmaz. Hemen bu koşulları yerine getirin sizde anında 1.000 TL hediye paranızı alın. İşte Garanti Bankası tarafından yapılan kampanyanın detayları...

ŞUBEYE GİTMEDEN 1.000 TL HESABINIZA YATSIN

Emekli maaşı, memur maaşları, asgari ücrete zam derken bankalar arasında büyük rekabet başladı. Bu doğrultuda müşteri kaybetmek istemeyen Garanti Bankası başlattığı yeni kampanyasını duyurdu. Şubeye gitmeden anında 1.000 TL hediye para hesabınıza yatsın. Bu kampanya kaçmaz, son 8 gün kaldı. Duyan hemen bu koşulları yerine getiriyor.

dffdfd-29.jpg

KAMPANYANIN KOŞULLARI VE ŞARTLARI NELER?

Garanti Bankası tarafından müşterilerine özel yapılan duyuruda kampanya ile ilgili detaylar paylaşıldı. İşte Garanti Bankası tarafından yapılan kampanyanın detayları;

2 – 31 Ocak tarihleri arasında Garanti BBVA dijital kanallarından temassız müşteri olma teknolojisiyle Garanti BBVA’lı olan* ve Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvuruları onaylanan kişiler, ilgili kartlarıyla 20 Şubat’a kadar yapacakları tek seferde 1000 TL ve üzeri ilk harcamaya 1000 TL bonus kazanacaktır.

Kampanyadan yararlanmak için Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvurularının Garanti BBVA Mobil uygulama, bonus.com.tr, moneybonus.com.tr üzerinden yapılması gerekmektedir.

fdfddf-11.jpg

BU KARTLARA SAHİP OLANLAR ALABİLİYOR

Kampanyaya Garanti BBVA Bonus’lar, Money Bonus başvuruları dahildir. Bonus Flexi, Flexi, Ticari kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus kampanyaya dahil değildir. Kazanılan bonuslar 25 Şubat – 25 Mart 2023 tarihleri arasında kullanılabilir. Kazanılan bonuslar en çok kazanım sağladığınız kartınıza yüklenecektir. Kullanılmayan bonuslar 26 Mart 2023 tarihinde geri alınacaktır.

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri kampanya bazında en fazla 1000 TL bonus kazanabilir. Kampanyaya düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, bonus kullanımları dahil değildir. Kampanyaya internetten yapılan harcamalar da dahildir. Kampanya kapsamındaki internet sitelerinin cüzdanlarından yapılan harcamalar dahil değildir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN