Tezgahlarda palamut sevinci: 70 liradan 25'e düştü

Tezgahlarda palamut sevinci: 70 liradan 25'e düştü

Geçen hafta tanesi 50 ile 70 TL arasında değişen palamudun fiyatında sevindiren düşüş yaşandı. Karadeniz'e açılan balıkçılar vatandaşa güzel haberi vererek palamudun fiyatının 25 ile 40 TL'ye kadar düştüğünü duyurdu.

Karadeniz'de balıkseverler palamut sevinci yaşıyor. Geçen haftalarda tanesi 50 ile 70 TL arasında değişen palamudun fiyatında, bu hafta havaların güzel geçmesiyle birlikte düşüş yaşandı. 800 gram palamut 25 TL'den, 1 kilo 300 gram palamut ise 40 TL'den satışa sunuldu.

w.jpg

Balıkçı Ali Sarı, 1 kilo 300 gram palamudun fiyatının 40 TL olduğunu söyledi. Sarı, "Vatandaşın da bu fiyata dolabını doldurmasını bekliyoruz. Önümüzdeki haftalarda hava yağışlı olacağı için durumun ne olacağını biz de kestiremiyoruz. İnşallah bu fiyatlarda sezona devam edeceğiz ancak deniz sürprizlerle dolu" dedi.

TEZGAHLARDAKİ BOLLUK FİYATLARA YANSIDI

Mangal keyfi için balık alacağını söyleyen Tahsin Çakır "Yakıttan dolayı balıkçılar, balıklarını biraz pahalı satmak zorunda. Ama yine de mevsiminde yenilecek balıklar. Tezgahlarda palamut bolluğu var. Neredeyse bir tanesi, 1 kilograma yakın. 4 tanesi 4 kilo. Fiyatı 100 TL, gayet iyi. Vatandaşın şu an palamut yemesi lazım" diye konuştu.

ssss.jpg

Bayram Bulut ise "Bu akşam menüde palamut var; fiyatları da fena değil. 25 ile 40 TL'ye var. Geçen hafta fiyatları 70 TL'ye kadar çıkmıştı. Tezgahlarda bollanınca fiyatları da düştü” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN