THY kabin memuru alımı 2019 | 700 yeni kadın kabin memuru alınacak! THY iş ilanları başvuru şartları

THY kabin memuru alımı 2019 | 700 yeni kadın kabin memuru alınacak! THY iş ilanları başvuru şartları

Türk Hava Yolları tarafından yayınlanan son dakika ilanın ardından bayan kabin memuru olarak görev yapacak 700 kişi alınacağı açıklandı. Peki THY kabin memuru alımı 2019’da ne zaman yapılacak? İşte THY iş ilanları ve başvuru şartlarına dair detaylar…

Türkiye’nin en büyük şirketlerinden olan THY kabin memuru alımı yapacağını duyurdu. THY iş ilanlarını bekleyenler, 700 kadın kabin memuru alımı yapılacağını öğrenince, başvuru şartları ve başvuruların nereye yapılacağı konusunu araştırıyor. Gelişmeler ise karar.com’da yer alıyor…

THY 700 KADIN KABİN MEMURU ALACAK

Türk Hava Yolları, İş-Kur İstanbul İl Müdürlüğü’nde imzalanan protokolle personel alımı ilânını duyurdu. İstanbul Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Yunus Yelmen ile Türk Hava Yolları Genel Müdür Yardımcısı (İnsan Kaynakları) Abdulkerim Çay tarafından imzalanan protokolle 700 başvuru sahibinin Türk Hava Yolları ailesinde istihdamı sağlanacak.

THY'nin resmî kanallarında da paylaşılan ilân kapsamında başvuru sahiplerinde aranılacak başlıca özellikler şöyle:

-Ekip çalışmasına yatkın,
- İletişim becerisi yüksek,
-Güler yüzlü,
-Dinamik bayan çalışma arkadaşları.

19-10/08/thy-kabin-memuru.jpg

THY KABİN MEMURLUĞU KOŞULLARI (GENEL)

-01 Ocak 1989 ile 31 Aralık 1999 tarihlerinde doğmuş olmak,
-Adli Sicil Kaydı ve/veya Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak,
-T.C. Vatandaşı olmak (Mavi kart sahibi olanlar başvuru yapabilir.)
- İyi derecede İngilizce bilmek (İkinci yabancı dil tercih sebebidir.),
- En az lise mezunu olmak,
-Daha önce Türk Hava Yolları veya diğer havacılık kuruluşlarındaki uçuş görevlerinden disiplinsizlik veya sağlık nedeniyle ayrılmış olmamak.

Tercih edilen sağlık ve fiziki koşulları;

-THY Kabin Memuru üniforması giyildiğinde, vücudunun görünecek yerlerinde dövme, piercing, yanık ve yara izi vb. bulunmamak,
-160-180 cm. arası boya sahip olmak
-Türk Hava Yolları, belirlemiş olduğu işe giriş sağlık kriterleri kapsamında adayın işe başlatılıp başlatılmayacağına karar verme hakkına sahiptir. Aday işe başlatılmaması durumunda herhangi bir hak iddiasında bulunamaz.
-THY Sağlık Müdürlüğü işyeri hekimleri “İşe Giriş Muayenesi” esnasında THY A.O. iç prosedürleri kapsamında ek tetkik ve muayene yaptırılmasını isteyebilir.
-Sağlık durumu uçuşa elverişli olmak (seçme süreçlerinde başarılı olan adaylardan işe başlama aşamasında Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünce (SHGM) yetkilendirilmiş Havacılık Tıp Merkezlerinden sağlık durumlarının uçuşa uygun olduğuna dair rapor almaları istenecektir.)

Başvuru Şekli ve İzlenecek Yol;

-Yukarıdaki şartları taşıyan adayların, ilana internet ortamında, THY’nin resmî sitesi kariyer.thy.com üzerinden başvurmaları gerekiyor. Yukarıdaki koşulları taşımayanların ve internet başvurusu hâricinde herhangi bir biçimde başvuru yapanların başvurusu reddedilir.
- İlan kriterlerini sağlayan adaylar, online uygulama, test ve mülakat süreçlerine katılacaktır.
-Değerlendirme süreçlerinde yukarıdaki kriterlere uygun olmadığı belirlenen adaylar sürece devam edemeyecektir.
-Tüm süreç sonunda başarılı olan adaylara iş teklifi yapılacak olup, işe başlama belgeleri hazırlamaları istenecek ve adayın istenen belgeleri teslim etmesi, evrakının olumlu değerlendirilmesi ve sağlık raporunun onaylanması sonrası eğitime yönlendirileceklerdir.0

BAŞVURULAR İÇİN TIKLAYIN

THY Kabin Memuru Adayı Değerlendirme Süreçleri;

-THY A.O. İngilizce Sınavı
-Online İngilizce ve Genel Yetenek Testleri (Varsa ek olarak 2.Yabancı Dil Testi)
-Evrak Kontrolü
-Mülakat Süreçleri
-Boy-Kilo Ölçümü
-İngilizce Mülakatı
- (Varsa) 2. Yabancı Dil Mülakatı
- Dövme ve Yara izi Kontrolü
-Psikolog Görüşmesi
-Kurul Mülakatı
- Sağlık Kontrolü (Uçuşa Elverişlilik)
- Grup Değerlendirme Çalışması

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN