THY'nin Vancouver seferleri 9 Haziran'da başlıyor

THY'nin Vancouver seferleri 9 Haziran'da başlıyor

THY, Kanada’da uçtuğu Montreal ve Toronto’dan sonra şimdi de Vancouver seferlerini başlatacak.

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, milli havayolu şirketinin Kanada’da uçuş sağlayacağı 3. nokta Vancouver’a seferler, 9 Haziran'dan itibaren haftada 3 frekans karşılıklı icra edilecek.

THY'nin, 2009 yılında başlanan Toronto ile 2014'de başlatılan Montreal seferlerinden sonra Kanada’da uçuş sağlanacak 3. destinasyon Vancouver’a seferler, "B787-900" Dreamliner tipi uçakla icra edilerek, 30 "business" ve 270 "ekonomi" koltuk kapasitesiyle düzenlenecek.

GİDİŞ-DÖNÜŞ 645 DOLARDAN BAŞLAYAN FİYATLAR

Kuzey Amerika’daki 15. THY uçuş noktası olacak Vancouver’a İstanbul’dan tüm vergiler dahil gidiş-dönüş 645 dolardan başlayan fiyatlarla seyahat edilebilecek.

Halihazırda haftada 6 kez Toronto’ya, 3 kez de Montreal’e olmak üzere Kanada’ya toplam 9 sefer düzenleyen THY, Vancouver uçuşlarıyla bu ülkede haftada 12 sefer sağlamış olacak.

İSTANBUL/AA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN