TMO, 325 bin ton mısır ithal edecek

TMO, 325 bin ton mısır ithal edecek

TMO 300 bin ton ekmeklik kırmızı buğday alımı için uluslararası ihale açtı. Sona eren başka bir uluslararası ihale ile de 325 bin ton mısır aldı.

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), yaklaşık 300 bin ton ekmeklik kırmızı buğday alımı için uluslararası ihale açarken; bugün sona eren başka bir uluslararası ihale ile de 325 bin ton mısır aldı.

Reuters’ın haberine göre sevkiyatların 15 Kasım-6 Aralık arasında Derince, İskenderun, Mersin, İzmir, Bandırma, Tekirdağ, Samsun ve Karasu limanlarına yapılması bekleniyor.

Ticaret kaynakları alım fiyatlarının navlun dahil (c&f) veya Türkiye’de depoya teslim (EXW) usulüyle verildiğini belirttiler.

EKMEKLİK KIRMIZI BUĞDAY DA ALINACAK

TMO ayrıca, yaklaşık 300 bin ton ekmeklik kırmızı buğday alımı için de uluslararası ihale açtı.

Avrupalı ticaret kaynakları, ihale kapsamında için 21 Ekim’e kadar teklif toplanacağını ve teslimatların 10-31 Aralık arasında Türkiye’deki çeşitli limanlara yapılmasının istendiğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN