TOKİ arsa kura çekiliş tarihleri belli oldu mu? TOKİ arsa kuraları ne zaman çekilecek? 

TOKİ arsa kura çekiliş tarihleri belli oldu mu? TOKİ arsa kuraları ne zaman çekilecek? 

2022 TOKİ sosyal konutlarının kura çekimleri sürerken, TOKİ arsa için başvuruda bulunanlar kendi kuralarının ne zaman çekileceğini araştırmaya başladı. Peki, TOKİ arsa kura çekimleri ne zaman başlayacak, tarihler belli oldu mu? İşte TOKİ arsa kura çekim tarihleri...

TOKİ projelerinde kura çekimleri hız kesmeden devam ediyor. TOKİ'den arsa başvurusu yapanlar ise arsa kuralarının çekileceği tarihi araştırmaya başladı.

ARSA BAŞVURULARI UZATILMIŞTI!

10 Ekim'de başlatılan TOKİ arsa başvuru işlemlerinin 7 Kasım'da son bulacağı söylenmişti. Ancak yaşanan yoğunluktan dolayı başvuru işlemleri 15 Kasım tarihine kadar uzatıldı.

TOKİ ARSA KURA TARİHLERİ BELLİ OLDU MU?

TOKİ arsa kuralarının çekileceği tarihle ilgili henüz bir açıklama gelmedi. Ancak bakanlığın konuyla ilgili yaptığı genel açıklamada tüm kura işlemlerinin 2023 yılı Mart ayında son bulacağı belirtilmişti.

TOKİ ARSA KURA ÇEKİMİ NASIL YAPILACAK?

TOKİ kura çekimleri canlı yayın ile gerçekleştirildiği için kura çekimini TOKİ resmi internet sayfası üzerinden canlı takip etmek mümkün.

 toki arsa kura tarihleri

TOKİ ARSA TAKSİTLERİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Taksitlerin ödenme tarihi; peşinat bedeli ödendikten sonra, borçlanma tarihi, sözleşme imza tarihi itibariyle bir yıl sonra başlar.

TOKU KURALARDAKİ İSİM LİSTELERİ NASIL ÖĞRENİLİYOR?

TOKİ kuraları çekildikten sonra hak sahibi olanların isimleri TOKİ'nin resmi internet sitesinden sorgulanabilecektir.

BAŞVURU ÜCRETİ İADELERİ YAPILACAK MI?

Çekilen kuralar sonucunda hak sahibi olamayanların başvuru için yatırdıkları ücret çekilişten sonraki beş iş günü içerisinde iade edilmektedir. Söz konusu iade ücretleri ödemenin yapıldığı bankanın şubesi veya ATM'sinden alınabilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN