TÜBİTAK Ar Ge personeli başvuru şartları | TÜBİTAK iş ilanlarına nasıl başvuru yapılır?

TÜBİTAK Ar Ge personeli başvuru şartları | TÜBİTAK iş ilanlarına nasıl başvuru yapılır?

TÜBİTAK 28 Ar-Ge personeli alımı yapılacağını duyurunca, söz konusu ilanla ilgili başvuru şartları ve diğer bilgiler merak edilmeye başlandı. Ankara’da alımı yapılacak TÜBİTAK 29 Ar-Ge personeli alımı için ilana nasıl başvuru yapılacağı konusu karar.com’da…

 

Resmi Gazete'de yayımlanan duyurunun ardından Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu’nun (TÜBİTAK) 28 Ar-Ge personeli alacağı bilgisi paylaşıldı. Peki TÜBİTAK 28 Ar-Ge personeli başvuruları nasıl yapılıyor? İşte bu konuyla ilgili gelişmeler…

TÜBİTAK’A NE ZAMAN PERSONEL ALINACAK?

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, TÜBİTAK 28 Ar-Ge personeli alımı başvuruları 9 Ekim'e kadar devam edecek. Ankara'da görev yapmak üzere başvurulara ilişkin gerekli şartlar ve süreçler kurumun internet sitesinde www.tubitak.gov.tr, Devlet Personel Başkanlığının ve Türkiye İş Kurumunun internet sayfalarında yer alıyor.

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYIN

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

TÜBİTAK'ın İş Başvuru Sistemi https://kariyer.sage.tubitak.gov.tr’den müracaat yapılacak.

19-09/20/tubitakjpgg.jpg

BAŞVURU ŞARTLARI

- Yükseköğretim Kurumlarının en az 4 senelik eğitimi veren; Elektronik Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği ya da Bilgisayar Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmek.

- Görüntü İşleme alanında en az 2 (iki) yıl mesleki tecrübeye sahip olmak. 1.2.3- Tercih edilen nitelikler;

* Görüntü İşleme ve Bilgisayarlı Görme (Computer Vision), Örüntü Tanıma (Pattern Recognition) konularında bilgili olmak. MATLAB, QT, OpenCV, MS Visual Studio, GIS/CBS, GDAL, Java, CUDA, Python, Makine Öğrenmesi konularında bilgi sahibi olmak.

İLANLA İLGİLİ DAHA FAZLA BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN