TÜBİTAK TMY ve engelli teknisyen usta ve memur (koruma) başvuruları nasıl yapılır?

TÜBİTAK TMY ve engelli teknisyen usta ve memur (koruma) başvuruları nasıl yapılır?

TUBİTAK tarafından yayınlanan ilan kapsamında toplam 13 personel alınacağı bilgisi paylaşıldı. Yayınlanan ilana son başvuru tarihi de paylaşıldı. TÜBİTAK’ta istihdam edilmek isteyenler, TMY ve engelli teknisyen, usta ve memur (koruma) ilanına nasıl başvuracağını araştırıyor. İşte gelişmeler…

TÜBİTAK, Uzay Teknolojileri Araştırma Anstitüsü, Marmara Araştırma Merkezi ile Ulusal Gözlemevi Müdürlüğü bünyesinde görev almak üzere usta, teknisyen ve memur (koruma) alınacağını duyurdu. İlanın ardından başvuruda bulunacaklar şartları ve istenilen belgeleri araştırıyor. Detaylar haberimizde…

KAMUYA AİT TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYIN

SON BAŞVURU TARİHİ 2 EYLÜL

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, TÜBİTAK Uzay Teknolojileri Araştırma Enstitüsü, Marmara Araştırma Merkezi ile Ulusal Gözlemevi Müdürlüğü bünyesinde görev alacak toplamda 13 usta, teknisyen ve memur (koruma) alımı yapılacak. 7’si terörle mücadelede yaralananlardan, 6’sı engelli statüsünde bulunanlar arasından yapılacak alımlar için son başvuru tarihi ise 2 Eylül olacak.

19-08/29/tubitakjpgg.jpg

BAŞVURULAR NEREYE NASIL YAPILACAK?

Başvurular için gerekli şartlar ve süreçler, kurumun internet sitesi üzerinden ve Türkiye İş Kurumunun (İŞKUR) web sitesinden paylaşılıyor. Başvurular ise İŞKUR’un internet sitesi ‘https://esube.iskur.gov.tr’ üzerinden yapılacak.

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN