TUSAŞ mühendis alımı başvuru şartları belli oldu mu? TUSAŞ kendi bünyesine mühendis alacak

TUSAŞ mühendis alımı başvuru şartları belli oldu mu? TUSAŞ kendi bünyesine mühendis alacak

Dünyanın tek çatı içerisindeki dördüncü büyük, Türkiye'nin en büyük kompozit üretim tesisi için kolları sıvayan TUSAŞ, mühendis alımı yapacağını duyurdu. Peki TUSAŞ mühendis alımı başvuru şartları neler? İşte o son dakika gelişmeler…

 

Türkiye’nin havacılık ve uzay sanayi şirketi TUSAŞ, yeni kompozit tesisi için çeşitli bölümlerden mühendis alımı yapacağını son dakika olarak duyurdu. Yapılan açıklamanın ardından TUSAŞ mühendis alımı başvuru şartları ve başvuruların nereye yapılacağı konusu merak ediliyor. Detaylar haberimizde…

TÜRKİYE’DE EN BÜYÜK, AVRUPA’DA 4’NCÜ BÜYÜKL OLACAK

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ), Türkiye’de en büyük, dünyada ise tek çatı altındaki dördüncü büyük bir kompozit tesisinin kurulum çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Söz konusu şirketin Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde yer alan merkez yerleşkesinde yapılacak olan tesis, 95 bin metrekare kapalı alanda hizmet verecek. Tesiste, yüksek kalite, teknoloji ve verimlilikte üretime imza atılacak.

19-08/28/tusass.jpg

TUSAŞ MÜHENDİS ALIMI YAPACAK

TUSAŞ, kurulum çalışmaları devam ederken bir taraftan da tesiste çalışacak insan kaynağını yaratmak için harekete geçti. Şirket, Proses Mühendisi (Kompozit İmalat) pozisyonunda çeşitli alanlardan mühendis alımı yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI

Adaylarda metalürji, makine ve malzeme, havacılık ya da uzay mühendisliği bölümlerinden mezun olma şartı koyulurken, imalat ve kompozit teknolojileri bölümünde en az 2 yıl tecrübe de aranıyor.

Diğer şartlar ise şu şekilde;

İyi derecede İngilizce bilmek,

Bilgisayar programlarını ve kompozit parçalara yönelik yazılımları temel seviyede kullanıyor olmak,

Kompozit parça üretim ve kalite muayene süreçlerinde tecrübeli olmak,
Tahribatsız muayene yöntemleri hakkında bilgi ve tecrübeli olmak,
Yalın üretim, kalite sistem yönetimi ve risk analizi konularında deneyimli olunması koşulları bulunuyor.

Adayların, bu donanımlarının yanı sıra ‘Türk Havacılık Tarihi'ni okuyanlardan değil yazanlardan olma’, ‘havacılık ve uzay sektöründe yürütülen projelerde iz bırakma’ beklentisinde olması isteniyor.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN