Uluslararası Şeker Örgütü'nde Türkiye yönetime girdi

Uluslararası Şeker Örgütü'nde Türkiye yönetime girdi

Türkiye, Uluslararası Şeker Örgütü'nün İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen toplantısında, yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

Türkiye, Uluslararası Şeker Örgütü'nün (ISO) İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen toplantısında, yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, 25-29 Kasım tarihleri arasında düzenlenen 56. ISO Konsey Toplantısı'na, Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç ve Şeker Dairesi Başkanlığındaki heyet katıldı. 

ŞEKER PİYASASI DEĞERLENDİRİLDİ

Söz konusu organizasyon kapsamında yapılan seçimlerde Türkiye, ISO Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

ISO Programında yer alan, Pancar ve Kamış Üreticileri Birliği İstişare Toplantısı'na ve ISO Seminerine, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Üyesi Prof. Dr. Zümrüt Begüm Ögel ile PANKOBİRLİK Yönetiminden de katılım sağlandı.

Bu kapsamda, dünyada şeker piyasasında meydana gelen önemli gelişmelere ilişkin karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.

ANKARA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN