Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den korkutan dolar tahmini! 'İzleyin' diyerek kıyamet denilen tarihi açıkladı

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den korkutan dolar tahmini! 'İzleyin' diyerek kıyamet denilen tarihi açıkladı

Döviz kurunda yaşanan hareketlilik yatırımcıların gündeminde. Dolar kurunun rekor seviyelere ulaşması herkesi tedirgin etti. Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer, dolar tahminin güncelledi. Yatırımcıları uyaran Selçuk Geçer, 'İzleyin' diyerek doların 21 TL olacağı tarihi açıkladı. Bakın ekonomist Selçuk Geçer dolar için hangi tarihi işaret etmiş?

Dolardaki yükseliş durdurulamıyor. Merkez Bankası'nın faiz indirme kararının ardından dolar kuru 19 TL seviyelerine kadar ulaştı. Piyasa uzmanı ve ekonomist Selçuk Geçer yatırımcıları yeni seviye için uyardı. Doların 21 liraya kadar çıkacağını belirten Selçuk Geçer tarih verdi. Peki dolar yükselmeye devam edecek mi? İşte Selçuk Geçer'in dikkat çeken açıklamaları...

TARİH VEREREK BEKLEDİĞİ YENİ SEVİYEYİ AÇIKLADI

Youtube kanalından yeni bir video paylaşan ekonomist Selçuk Geçer, dolar ve altın fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Dolar kuru için beklediği yeni seviyeyi açıklayan Selçuk Geçer, yatırımcıları uyararak tarih verdi.

DOLAR VE ALTIN FİYATLARI BU SEVİYELERE KADAR ULAŞACAK

Dolardaki yükselişin kolay kolay sönmeyeceğini belirten Selçuk Geçer, "Dolar yılı 25 -30 TL seviyelerinde tamamlarsa, öpüp başınıza koyun" ifadelerini kullandı.

k43433434-2-001.jpg

Açıklamasının devamında doların yükselişine devam edeceğini belirten Selçuk Geçer, dolardaki yükselişle altın fiyatlarında yükseleceğini belirtti. Dolar kuru ve altın fiyatları için beklediği yeni seviyeleri paylaşan Geçer, "Dolarda o beklenen yükseliş geldiğinde gram altın 1200 lira yıl sonunda 1500 seviyeleri test edecek. Dolar 20 TL ons altın 1800 olduğunda. Altın yükselmeye devam edecek" dedi.

"21 LİRAYI AŞACAK!"

'Dikkatli olmamız gerekiyor' çağrısında bulunan Selçuk Geçer, "Enflasyonun olduğu ortamlarda önce konut fiyatları yükseliyor gibi olur ama sonra bir tepe taklak oluyor. Dikkatli olmanız gerekiyor" diye konuştu. Geçer, 21 lirayı görmesini beklediği doların daha sonra 30 lirayı ardından 70'i göreceğini açıkladı.

k433434-12.jpg

BUGÜN 1 DOLAR NE KADAR?

2 Ekim 2022 bugün 1 dolar kuru 18,55 TL'dir. 1 dolar alış fiyatı 18,52 TL iken, 1 dolar satış fiyatı 18,55 TL'dir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN