Vakıfbank bakiye sorgulama sms | Online Vakıfbank hesap bilgileri sorgulama

Vakıfbank bakiye sorgulama sms | Online Vakıfbank hesap bilgileri sorgulama

Vakıfbank bakiye sorgulama sms işlemlerini haberimizden görebilirsiniz. Diğer bir çok bankada olduğu gibi Vakıfbank'ta da bakiye sorgulama işlemleri sıkça yapılıyor. Mobil cihazlar üzerinden internet ya da telefon bankacılığını kullanarak bakiye sorgulaması yapmak mümkün. İşte Vakıfbank hesap bilgileri görüntüleme ve bakiye sorgulama işlemleri.

Vakıfbank bakiye sorgulama sms hakkındaki bilgileri yazımızda sizlerle paylaşıyoruz. Vakıfbank'ın mobil uygulaması üzerinden ya da telefon bankacılığını kullanarak işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Vakıfbank bakiye sorgulama ise sıkça kullanılan bir işlem olarak karşımıza çıkıyor. Mobil cihazlarınızdan Vakıfbank online internet bankacılığını veya telefon bankacılığını kullanarak merak ettiğiniz tüm detaylara ulaşabilirsiniz. 

VAKIFBANK TELEFON BANKACILIĞI  KULLANILARAK YAPILABİLECEK İŞLEMLER

Telefon Bankacılığı kullanarak aşağıdaki işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

Bankacılık işlemleriniz için 3 no’lu menüyü tuşlayabilirsiniz.
Hesap bakiyesi öğrenme
TL Hesap bakiyesi öğrenme
Yabancı döviz cinsi hesap bakiyesi öğrenme
Hesap hareketlerinin e-posta ile alınması
Son 3 aya ait hesap hareketlerinin e-mail ile gönderilmesi
Sesli Yanıt Sistemi ile hesaplar arası para transfer işlemleri
Ödeme işlemleri
Yatırım işlemleri
Portföy bilgileri
Yatırım fonu alış ve satış işlemleri
Döviz alış- satış işlemleri ve kur bilgileri
Diğer Döviz cinsleri için
Döviz kur bilgileri
Vadeli Mevduat faiz oranları
Kredi faiz oranları ve kredi başvurusu
Kredi faiz oranları
Kredi başvurusu
Son parasal işlemler
ATM işlemleri
Çağrı Merkezi işlemleri
İnternet işlemleri
IBAN no öğrenme

İNTERNET BANKACILIĞI

İnternet Bankacılığı sayesinde internete bağlanabildiğiniz her yerden, günün her saati, herhangi bir VakıfBank şubesinden yapabileceğiniz birçok işlemi yapabilirsiniz. Kişiselleştirilebilen menüsü, sade tasarımı ve kolay kullanımıyla VakıfBank İnternet Bankacılığı, şimdi tam istediğiniz gibi!

İnternet Bankacılığımız, görme engelli müşterilerin kullandığı ekran okuyucu programlara uyumlu hale getirilmiştir.
VakıfBank İnternet Bankacılığını kullanabilmeniz için bilgisayarınızdaki tarayıcı sürümlerinin aşağıda belirtildiği gibi olması gerekmektedir.

BİREYSEL İNTERNET BANKACILIĞI İÇİN TIKLA

VakıfBank Mobil Bankacılık ile bankacılık işlemleri artık cebinizde!

Bankamız İnternet Bankacılığı kanalını kullanan tüm bireysel müşterilerimiz, uygulamayı cihazlarına yükleyip, gerekli aktivasyon aşamalarını cihaz üzerinden tamamlayarak Mobil Bankacılığı kullanabilirler.

Mobil Bankacılık aktivasyon işlemi tamamlandığında Bankamız yeni güvenlik ürünü olan Cep İmza’ya da sahip oluyorsunuz. Cep İmza kullanmaya başladığınızda tek kullanımlık şifre tercihiniz değişecek, İnternet Bankacılığı giriş ve tek kullanımlık şifre gerektiren tüm işlemlerde artık Cep İmza üzerinden onay vermeniz yeterli olacaktır.

İnternet Bankacılığı için belirlenen güvenlik ayarları, işlem limitleri, işlem masraf ve komisyonları Mobil Bankacılık için de geçerlidir

Mobil Bankacılık işlem listesini görmek için lütfen tıklayınız

Mobil Bankacılık uygulamamız, görme engelli müşterilerin kullandığı ekran okuyucu programlara uyumlu hale getirilmiştir.

Mobil cihazınızın işletim sistemine göre aşağıdan seçim yaparak veya QR kodu okutarak VakıfBank Mobil Bankacılık uygulamasını hemen yükleyebilirsiniz.

VakıfBank Mobil Bankacılığını kullanabilmeniz için cihazınızdaki işletim sistemlerinin aşağıda belirtildiği gibi olması gerekmektedir.,

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN