Vakıfbank da konut kredisi faiz oranını düşürdü

Vakıfbank da konut kredisi faiz oranını düşürdü

Başbakan Yıldırım'ın konut sektörünü canlandırmak için çağrısını yaptığı kampanya hızla büyüyor. Ziraat Bankası, Halkbank, Şekerbank'ın konut kredisi faiz oranlarını yüzde 0,98 çekmesinin ardından bir indirim de Vakıfbank'tan geldi. Vakıfbank da konut kredisi faiz oranını 0,98'e düşürdü.

Başbakan Binali Yıldırım'ın geçtiğimiz günlerde bankaların konut sektörünü canlandırmak için kampanya başlatacağını açıklamasının ardından ilk hamle Ziraat Bankası'ndan geldi.

Daha sonra Halkbank, Şekerbank'ın konut kredisi faiz oranlarını yüzde 0,98 çekmesinin ardından bir indirim de Vakıfbank'tan geldi. VakıfBank, 500 bin TL'ye kadar olan konut kredilerinde 10 yıla kadar olan vadelerde aylık faiz oranını yüzde 0,98'e düşürdü.

14 MAYIS'TAN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAK

Bankanın açıklamasına göre, VakıfBank, 14 Mayıs'tan itibaren geçerli olmak üzere konut kredisinde faiz oranlarını indiriyor.

Banka, 500 bin TL ve 120 ay vadeye kadar konut kredisi faiz oranlarını aylık yüzde 0,98'e düşürdü.

AJANSLAR

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN