VakıfBank'tan KOBİ’lere 4 ay ertelemeli kredi: Şimdi al 2019'da öde

VakıfBank'tan KOBİ’lere 4 ay ertelemeli kredi: Şimdi al 2019'da öde

VakıfBank, yılsonu nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyen KOBİ'lere dört ay ertelemeli kredi fırsatı sunacağını açıkladı. 3 Eylül-31 Aralık 2018 tarihleri arasında geçerli olacak “Şimdi Al, 2019’da Öde” kampanyası kapsamında KOBİ’ler, 100 bin TL’ye kadar 36 ay vadeli kredi kullanabilecek.

Müşterilerinin ihtiyaçlarına etkin çözümler sunan Vakıfbank, Türkiye genelinde 1 milyona yakın KOBİ’ye müjdeli haberi verdi. VakıfBank, yılsonu nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyen KOBİ’lere dört ay ertelemeli kredi vereceğini açıkladı. Buna göre, 3 Eylül-31 Aralık 2018 tarihleri arasında geçerli olacak “Şimdi Al, 2019’da Öde” kampanyası kapsamında KOBİ’ler, 100 bin TL’ye kadar 36 ay vadeli kredi kullanabilecek. Kredinin ödemeleri 2019 yılında başlayacak ve geri ödemeleri aylık ya da üç ayda bir eşit taksitli olarak iki farklı şekilde planlanabilecek. 

Kampanyaya ilişkin açıklama yapan VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Ersin Özoğuz, “KOBİ’lerimizin finansman ihtiyaçlarını uygun koşullarda karşılayıp, yılın geri kalanında rahat bir nefes almalarını ve 2019’a güzel bir başlangıç yapmalarını istiyoruz. Kampanyaya katılan işletmeler, kredi ödemelerini dört aya kadar erteleyerek 2019’da ödemeye başlayabilecek. Bu bakımında müşterilerimize bugün itibarıyla sektörde benzeri olmayan bir fırsat sunuyoruz. Bir yıldan daha uzun süredir ticari faaliyeti bulunmasına rağmen hâlihazırda VakıfBank müşterisi olmayan firmalar da bu fırsattan yararlanabilecek. VakıfBank olarak ekonomimizin can damarı KOBİ’lerimizin yanındaki güç olmaya devam edeceğiz” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN