VakıfBank’tan son çağrılar! Konut satışları için son 2 gün! 45 bin TL’ye 2+0 ve 2+1 daireler satışta

VakıfBank’tan son çağrılar! Konut satışları için son 2 gün! 45 bin TL’ye 2+0 ve 2+1 daireler satışta

Vakıfbank icradan satışa çıkardığı konutlar hakkındaki detayları paylaşmaya devam ediyor. İhaleye çıkardığı 2+0 ve 2+1 konutlar için detayları paylaşan Vakıfbank, Konutların Osmaniye Ankara ve İstanbul'da yer aldığını ifade etti. İhale için son iki gün çağrısı yapıldı.

Bankalar icralık konutları ihaleye çıkarmaya devam ediyor.Ziraat Bankası'ndan sonra Vakıfbank'ta icraya çıkardığı konutları açıkladı. Osmaniye Ankara ve İstanbul'da yer alan konutlar hakkındaki detaylar paylaşıldı. Konutlar için başvuruların iki gün içerisinde biteceği açıklandı.

45 BİN TL'YE SATIŞA ÇIKARILDI

Eylül ayı içerisinde satışa çıkardı konutlara yenisini ekleyen VakıfBank, ilanları kamuoyuna duyurmaya devam ediyor. Osmaniye'de satışa çıkardığı konut için detayları paylaşan VakıfBank, apartman dairesinin Merkez ilçesinin Fakıuşağı Mahallesi'nde yer aldığını belirtti. Konutun 2+0 büyüklüğünde oldu belirtilirken 34 metrekare oldu ifade edildi. İhale başlangıç bedeli 45.000 TL olarak belirlenen konut için ihale sürecinin iki gün içerisinde tamamlanacağı vurgulandı.

vakıfbank konut satışı

VAKIFBANK KONUT SATIŞINA DEVAM EDİYOR

İcralık konutlar için satış sürecine devam eden VakıfBank Ankara'dan da bir daire satışa çıkardı.Beypazarı ilçesinin Ayvaşık Mahallesi'nde yer alan apartman dairesi hakkında detayları paylaşan VakıfBank, daire genişliğinin 100 metrekare olduğunu açıkladı. 2+1 olarak satışa çıkarılan dairenin ihale başlangıç bedelinin 180 bin TL olduğu belirtildi. Konut hakkındaki detayları açıklayan Vakıfbank ihale için son iki gün çağrısında bulundu.

İSTANBUL'DAN 2 MİLYON TL'LİK KONUT

İhalesi tamamlanmak üzere olan bir diğer konutun ise İstanbul'dan satışa çıkarıldığını açıklayan VakıfBank, konutun Büyükçekmece'de yer aldığını belirtti. İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan konutun 275 kare metrekare oldu açıklandı. 2+1 olarak satışa çıkarılan dairenin genişliği ise dikkat çekiyor. Konut satışını iki gün içerisinde tamamlanacağını ifade eden Vakıfbank, ihale başlangıç bedelinin de 2 milyon 420 bin TL olduğunu dile getirdi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN