Vatandaş sadece alamıyor, kokluyor! O ürüne rekor zam şaşırttı... Fiyatı gram altınla yarışıyor

Vatandaş sadece alamıyor, kokluyor! O ürüne rekor zam şaşırttı... Fiyatı gram altınla yarışıyor

Enflasyon arttıkça vatandaşın alım gücü azalıyor. Her geçen gün zamlanan gıda ürünleri cep yakıyor. Marketlerde en çok beyaz peynir, kaşar gibi ürünler zamlanırken diğer ürünlerde geride kalmıyor. Güncel olarak zamlanan ürünler arasında sucuk veya pastırma gibi ürünler bulunmakta. Bazı marketlerde pastırmanın kilosu 700 TL’ye kadar yükseldi.

Her geçen gün gelen zamlardan vatandaş bıkmış durumda. Enflasyon arttıkça birçok şeye zam geliyor fakat zorunlu ihtiyaçlar arasında olan gıda ürünlerine gelen aşırı zam vatandaşı yormuş durumda. Durmaksızın zam gelen gıda ürünleri cep yakıyor. Marketlerde birçok şeye zam gelirken güncel olarak pastırmaya zam geldiği duyuruldu. Kahvaltıların vaz geçilmez tadı olan pastırmanın kilosu 700 TL’ye kadar yükseldi. Pastırmanın fiyatı bu kadar artınca esnaf tadım için bile para ödenmesi gerektiği belirtildi. Pastırmanın kilosu ortalama 695 TL seviyesine yükselince almak imkânsız hale geldi.

pastırma

TADIM DEVRİ SONA ERDİ! 'SADECE KOKLUYORUZ...'

Show Haber'e konuşan bir vatandaş, 'Pastırmanın kilosu olacak gibi değil. Gramı bile neredeyse altın değerinde. Alamıyoruz sadece yanından geçerken kokluyoruz.' dedi.

pastırma

Esnaf ise daha önce tadım yaptırdığını fakat artan fiyatlardan sonra iki kişiye tadım yaptırsa bunun 50 TL'ye karşılık geldiğinden yakındı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN