Vatandaşların yüzünü güldürecek haber geldi! İndirim tabelalara yansıdı! Ankara, İstanbul, İzmir güncel akaryakıt fiyatları

Vatandaşların yüzünü güldürecek haber geldi! İndirim tabelalara yansıdı! Ankara, İstanbul, İzmir güncel akaryakıt fiyatları

Petrol fiyatlarındaki düşüş gündemde yerini alıyor. Dün yüzde3 düşüş yaşayan petrol fiyatları 87.94 dolara geriledi. Eylül ayı kaybının yüzde 6'ya çıktığı belirtilirken petrolde görülen düşüşün yurtiçi akaryakıt fiyatlarına da yansıdığı açıklandı. Motorin grubuna 1 lira 74 kuruş indirim yapıldı. İşte güncel akaryakıt fiyatları…

Petrol fiyatlarındaki düşüş akaryakıt fiyatlarına da yansıdı. Yaşanan gelişme sonrasında akaryakıt şirketleri indirim haberi ile vatandaşların yüzünü güldürdü. İstanbul'da motorin litre fiyatı 24 lira 81 kuruştan 23 lira 7 kuruşa düştü. Ankara'da ise 23 lira 18 kuruş olurken İzmir'de 23 lira 2 kuruşa düştü.İşte güncel akaryakıt fiyatları…

AKARYAKITA İNDİRİM YAPILDI

Akaryakıt fiyatlarına indirim yapılması ile birlikte şirketlerde yeni kampanyalarını açıklamaya başladı. PO tarafından gerçekleştirilen kampanya doğrultusunda katılım sağlayanlara 50 TL puan verileceği belirtildi. Kazanılan para puanlar bir sonraki akaryakıt alımında kullanılabilecek.

PO’dan 16Ağustos-30Eylül tarihleri arasında Axess kart ile gerçekleştireceğiniz farklı günlerde tek seferde yapacağınız 250 TL'lik 4 akaryakıt alışverişinde 50 chip para kazanacağını açıklandı. Kampanyaya katılım sağlayacak kişilerin SMS ile başvuru yapabileceği gibi Juzdan üzerinden de başvuru yapabileceği açıklaması yapıldı. Kampanyanın detayları da merak edilirken araştırmalar yapılmaktadır.

16Ağustos-30Eylül tarihleri arası gerçekleştirilen kampanya kapsamında Axess üyesi Petrol istasyonlarından yapılacak olan 4 akaryakıt alışverişi için 50 chip para indirim yapılacak.

Kampanyaya katılmak için ilk harcama yapılmadan önce kart sahibinin Juzdan uygulaması üzerinden hemen katıl seçeneğine tıklayarak veya Akbank'ta kayıtlı bulunan cep telefonu numarası üzerinden “PO “ yazıp 4566’ya SMS göndererek kayıt işlemlerini tamamlaması gerekir.

Axess mobil uygulaması üzerinden kampanyaya katılacak kişiler katıldığımız kampanyalar bölümünde Kampanyayı görüntüleyebilirsiniz. Sms ile başvuru yapan kişiler için de gönderilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasının ardından kayıt oldunuz bilgisinin verilmesi gerekmektedir.

Petrol ofisi kampanya

250 TL'LİK AKARYAKIT HARCAMALARINDA İNDİRİM YAPILACAK

Kazanılan chip para anında karta yüklenirken yüklendiği tarihten itibaren 8 Ekim 2022 tarihine kadar kullanılabilecek. Axess üyesi olan Petrol Ofisi istasyonlarında geçerli olan kampanya akaryakıt ve otogaz alımlarında kullanılacak.

Belirlenen tarihe kadar kullanılmayan chip paralar ise sadece akaryakıt sektöründe kullanılabilecek. Aynı gün içerisinde yapılan 250 TL ve üzeri ilk harcama kampanyaya dahil edilmektedir.

Kampanya gereğince Axess üyesi işyeri Petrol Ofisi istasyonlarında yapılacak olan harcamaların Akbank Axess POS terminalinden yapılması gerekir.

Kampanyadan Axess, Axess Business, Free, Wings, Wings Business, Akbank kart, Akbank kart Business, Axess KOBİ asıl ve bu kartlara bağlı ek kart sahipleri faydalanabilecektir.

Bank’O Card Axess kart kullanıcıları kampanya kapsamında yer almamaktadır.

Tüzel müşteriler Juzdan uygulamasını kullanan mamaları gereği ile kampanya SMS yolu ile katılmalıdır. Kampanyaya katılmak için 4566 ya SMS göndererek 40 TL chip para kazanabilirler. Tüzel müşterilerin tüm ticari kredi kartlarıyla kampanyaya dahil olabilmeleri için firma yetkilisinin banka sistemine kayıtlı cep telefonundan SMS ile kayıt olunması gerekmektedir.

Şahıs şirketi sahipleri ise bireysel veya ticari kartları ile Juzdan uygulaması üzerinden kampanyaya katılım sağlayabilirler.

Kampanya müşteri bazında olup asıl ve ek kartlar ile yapılacak olan harcamaların da Juzdan üzerinden kayıt yaptırılması durumunda en fazla 50 TL kazanabilirler. SMS yolu ile yapılan katılımlarda ise 40 TL chip-para verilmektedir.

Chip para kullanılarak yapılan akaryakıt ve otogaz alımları kampanya dahilinde yer almamaktadır. İptal edilen işlemlerde ise chip-para kazanımları da iptal edilir. Chip Para'nın kullanılması durumunda ise ekstreye kullanılan tutar kadar borç yansıtılmaktadır. Kazanılan chip-paralar, mil puana dönüşmeyecek.

SMS yolu ile katılım sağlayacak Kişiler kendi operatörleri üzerinden belirlenen tarife ile ücretlendirilir. Kampanyaya Juzdan ya da SMS yolu ile katılmayan kişilerin harcamaları kampanya dahilinde yer almayacak. Akbank T.A.Ş. ve Petrol Ofisi A.Ş kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Akaryakıt İndirimi

İSTANBUL’DA AKARYAKIT FİYATLARI NE KADAR?

Benzin: 19,23 TL

Motorin: 23,07 TL

LPG: 10,62 – 11,07 TL

ANKARA’DA AKARYAKIT FİYATLARI NE KADAR

Benzin: 19,34 TL

Motorin: 23,18 TL

LPG: 10,94 TL

İZMİR’DE AKARYAKIT FİYATLARI NE KADAR?

Benzin: 19,34 TL

Motorin: 23,02 TL

LPG: 10,74 TL

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN