Kapanın Elinde Kalacak! Milli Emlak'tan Sudan Ucuza Ev! 250 Bin Liraya 2+1 Daire

Kapanın Elinde Kalacak! Milli Emlak'tan Sudan Ucuza Ev! 250 Bin Liraya 2+1 Daire

Gayrimenkul fiyatları tavan yaparken Milli Emlak Müdürlüğü çeşitli kentlerde ev arsa ve taşınmaz satışı yapıyor. Açık arttırma yolu ile satışa sunulan 90 metrekarelik evlerin fiyatının 250 bin lira olduğu duyuruldu. Ayrıca ülke genelinde kamuya ait olan ve satışa sunulan arsalar ve taşınmazlar ile ilgili tüm ilanları haberimizdeki linke tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Lojmanlar tek tek satışa çıkarıldı. Milli emlak tarafından satışa çıkarılan dairelere ait bilgiler Milli Emlak Müdürlüğü sitesinde yer alıyor. son olarak Çorlu'da Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı olan polis lojmanındaki 2 daire satışa çıkarıldı. Çorlu Milli Emlak Müdürlüğü satışa çıkarılan daireleri duyuru ile açıklarken Antalya Milli Emlak Dairesi Başkanlığı'da turizm gözdesi Kepez'de 3 adet arsanın satılacağımı duyurdu. Afyonkarahisar Milli Emlak Müdürlüğü de şehir merkezinde 43 adet taşınmazın satışa çıkarılacağını duyurdu. İhale ile satışı yapılacak olan ev , arsa ve taşınmazlardan elde esilen gelir ise Hazine ve Maliye Bakanlığı'na gidiyor.

POLİS LOJMANINDAN 250 BİN LİRAYA SATILIK DAİRE

Çorlu'da bulunan emniyet lojmanlarındaki 90 metre karelik 2 adet daire Çorlu Milli Emlak Müdürlüğü tarafından satışa çıkarıldı. Emlak müdürlüğü tarafından lojman satışına dair çıkarılan listede satışı yapılacak dairelere dair geniş bilgi yeralıyor. Dairelerden birisinin dolu olduğu belirtilen ilanda satışın öncelikli satış hakkı kapsamında gerçekleştirileceği açıklanıyor. Tekirdağ ilçesi Çorlu Kazımiye Mahallesinde bulunan dairelerin fiyatının 250 bin lira olarak belirlendiği de belirtiliyor. Dolu olan konutta öncelik oturan kişi olacak ama boş olan daire için Türkiye'nin her yerinden başvuru yapılabilecek..
8 Haziran'da satışı gerçekleştirilecek daireler için yüzde 10'u kadar para yatırılarak başvuru yapılacak. Satışlar hakkında daha detaylı bilgi almak için 0 282 673 71 52 telefon numaralı telefon aranabilir.

konut-ev-ilanlar.jpg

MİLLİ EMLAK AFYONKARAHİSAR'DA 43 TAŞINMAZI SATIŞA ÇIKARIYOR

Afyonkarahisar merkezde bulunan 43 adet taşınmazın satışı ise Afyonkarahisar Defterdarlık Binası'nda yapılacak. 43 taşınmaz ile ilgili ilan.gov.tr'de yer alan duyuruya göre, satış için teminat yatırmak ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak gerekiyor. Katılma şatlarına ilan.gov.tr'den ulaşabilirsiniz

satilik-ev-ilani.jpg

ANTALYA'NIN İNCİSİ KEPEZ'DE 3 ARSA SATILACAK

Antalya Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Toros Emlak Müdürlüğü tarafından Kepez'de 3 adet arsa satışa çıkarılacak. Açık ihale ile satılacak olan arsaların detaylarını ilgili ilan.gov.tr'den öğrenebilirsiniz. Arsaların birisi Kepez Şütçüler Mahallesi’nde ikisi ise Göksu Mahallesi’nde bulunuyor. Tüm ilanların detayı için tıklayın

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN