Yapı Kredi ATM günlük para çekme limiti ne kadar, kaç TL? 2022 Yapı Kredi günlük para çekme limiti

Yapı Kredi ATM günlük para çekme limiti ne kadar, kaç TL? 2022 Yapı Kredi günlük para çekme limiti

Para çekme, para yatırma, faturalandırma, sınav ve eğitim ücretleri gibi birçok günlük işlem Yapı Kredi ofisleri, ATM'ler, internet şubeleri, mobil bankacılık ve müşteri hizmetlerinden kolaylıkla yapılabilmektedir. Tüm para yatırma ve çekme işlemleri için güvenlik limitleri belirlenmiştir. Yapı Kredi günlük para çekme limiti ne kadar? sorusu merak içerisinde araştırılmaya başlandı. Bu sorunun cevabına ve konu hakkında daha fazla detaya haberimizden ulaşabilirsiniz…

Yapı Kredi ATM'nin günlük para çekme limiti bireysel ve ticari müşteriler için farklıdır. ATM'nin tüm müşteriler için günlük para yatırma ve çekme limitine bakarak finansal durumunuzu anında planlayabilirsiniz.

YAPI KREDİ GÜNLÜK PARA ÇEKME LİMİTİ

Bireysel müşteriler ATM'lerden günde en fazla 2000 TL, kurumsal müşteriler 5000 TL para çekebilir. Günlük para çekme limiti 00:00'dan sonra güncellenir. Her 24saatte bir hesabınızda yeni bir limit alacaksınız. Her kartın kendi limit hakkı vardır.

Yapı Kredi ATM-ATM'sinin günlük para çekme limitleri aşağıdaki gibidir:

• Yapı Kredi ATM'sinin bireysel müşterisi için nakit limiti 2000 TL'dir.

• Yapı Kredi ATM'lerinin ticari müşterisinin para çekme limiti 5.000 TL'dir.

Yapı Kredi Bankası'nda bireysel müşteri adına iki hesabınız varsa, her iki hesap için ayrı ayrı para çekme limiti 2000 TL olarak belirlenir. Gün içerisinde aynı hesap kartı ile farklı ATM'lerden para çekmeniz engellenir. Belirtilen para çekme limitine ulaştıktan sonra ATM'leri değiştirseniz bile para çekemezsiniz.

Banka şubeleri sadece mesai saatleri içerisinde para çekme ve para yatırma işlemleri yapabilmesine rağmen, ATM'lerden 7 gün 24 saat nakit para çekme ve para yatırma işlemleri yapılabilmektedir. Her bankanın belirlediği günlük para çekme limiti farklıdır.

ATM işlem limiti şu şekildedir:

İşlem Adı İşlem Limiti

Döviz Alış Satış Toplam 15.000 USD

Havale 20.000 TL

Kartlı / QR Para Yatırma Toplam 50.000 TL

Kartlı Şans Oyunları 20.000 TL

Kartsız Kredi Kartı Borç Ödeme 50.000 TL

Kartsız Kredi Ödeme 50.000 TL

Kartsız Para Yatırma 50.000 TL

Kartsız Şans Oyunları 1.000 TL

Nakit Avans/Taksitli Nakit Avans Toplam 10.000 TL

Para Çekme Yurtdışı 1.000 USD

Yapı Kredi ofislerinden veya ATM'lerinden belirlenen limit dahilinde para çekebilir veya yatırabilirsiniz.

YAPI KREDİ GÜNLÜK PARA ÇEKME LİMİTİ ARTIŞI

Yapı Kredi Bankacılık Hizmetini kullanarak kredi kartı limitinizi yükseltebilir, normal limite kadar sipariş verebilirsiniz. Birden fazla Yapı Kredi kartına bireysel limit belirlemek yerine, "Müşteri Limiti" sayesinde tüm kartlarınızı tek limit ile yönetebilirsiniz. Kartların son kullanma tarihlerini birbirinden farklı yaparsanız ödemelerinizi yapmanız daha kolay olacaktır.

Yapı Kredi günlük para çekme limit artırım seçenekleri aşağıdaki gibidir:

• Yapı Kredi online ofisinde limit artırımı: Bireysel online ofisine giriş yaptığınızda kar beyanı ve şirket bilgilerinizi girerek "Kartlarım" bölümündeki talimatları takip etmeniz gerekmektedir. Limit artırım talebiniz dikkate alınacaktır

• Yapı Kredi Cep Bankası: Yapı Kredi Cep Bankası uygulamasını telefonunuza indirip şifreniz ile giriş yapmalısınız. Bunun ardından "Kartlarım - kredi kartlarının limitini değiştir" talimatındaki talimatları takip ederek limitinizi artırabilirsiniz.

• Müşteri hizmetleri: 444 0 444 ve 0850 222 04 44 Yapı Kredi müşteri hizmetlerine ulaşarak kredi kartı limitinizi artırabilirsiniz. Müşteri hizmetlerine bağlandıktan sonra 1-2-1'e basarak müşteri limiti hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

• Kısa mesaj yöntemiyle limit artırma: Yapı Kredi kredi kartı limitinizi 4411'e mesaj atıp aralarında boşluk bırakarak "LIMIT, kredi kartınızın son 6 hanesi, aylık net geliriniz" yazarak artırabilirsiniz.

Yapı Kredi şubesine giderek kart limitinizi artırabilirsiniz. Sınırlı işlem yapabilmek için geçerli gelir belgeniz ve iş ve meslek bilgileriniz bankacılık sisteminde kayıtlı olmalıdır. Kişisel bilgilerinizin güncellenmesi durumunda kart limit artışınız değerlendirilecek ve sonucu size olumlu veya olumsuz olarak bildirilecektir.

YAPI KREDİ ŞUBE PARA ÇEKME LİMİTİ

Yapı Kredi ATM'lerinde günlük özel müşteriler için 2000 TL, ticari müşteriler için ise 5000 TL'lik günlük çekim limiti bulunmaktadır. Ancak, ATM'lerde olduğu gibi, ofislerden para çekme ve para yatırma işlemleri sınırlı değildir. Büyük miktarda para çekmeyi düşünüyorsanız ve bu tutar bankada yoksa, ya küçük bir ödeme alabilir ya da biraz bekleyebilirsiniz. Ofis işlemlerinde çok beklemeden ATM'den daha hızlı para çekebilir veya yatırabilirsiniz.

YAPI KREDİ PARA YATIRMA LİMİTİ

Yapı Kredi ATM'si için günlük para yatırma limitleri, işlem türünüze göre değişmektedir. Ayrıca 7 gün 24 saat bankacılık işlemlerinizi ATM'den yapabilirsiniz. Fon türüne bağlı olarak sadece fon işlemlerinin günü ve fiyatı değişmektedir.

YAPI KREDİ PARA YATIRMA LİMİTİ

• Kartlı veya karekodlu para yatırma için 50.000 TL,

• Kartsız para yatırma için 19.900 TL olarak belirlendi.

YAPI KREDİ ATM TEK SEFERDE NE KADAR PARA ÇEKİLEBİLİR?

Bireysel müşteriler Yapı Kredi Bankası ATM'sinden tek seferde en fazla 2.000 TL, ticari müşteriler 5.000 TL'ye kadar para çekebilmektedir. Bu limitlere göre nakit ihtiyacınızı ATM'lerden karşılayabilirsiniz. Yapı Kredi ofisine giriş yaparak istediğiniz kadar para çekebilirsiniz. ATM'den EUR, USD para birimlerinde de para çekilebilir.

YAPI KREDİ ATM'DEN 10 TL PARA ÇEKİLEBİLİR Mİ?

Evet, Yapı Kredi ATM'sinden 10 TL çekebilirsiniz. Belirtilen limite kadar 10 TL ve kart çekebilirsiniz. Aynı şekilde depozitonuz 10, 20, 50, 100, 200 TL banknotlarda olmalıdır. Depozito sırasında yırtılmış, yıpranmış, katlanmış ve ıslanmış madeni paralar kabul edilmeyecek ve size iade edilecektir. Para yatırma işlemi yapılırken aynı anda en fazla 40 banknot yatırılabilir. Ayrıca ATM'lerden madeni para yatırılamaz.

YAPI KREDİ ATM 5 TL VERİYOR MU?

Hayır, ATM'lerden 5 TL çekilemez. Ancak, ATM'den yapılan ödemeler ve nakit para yatırma sonucu değişikliğiniz 5 TL ise madeni para olarak verilecektir.

DÖVİZ YAPI KREDİ PARA ÇEKME PARA YATIRMA LİMİTİ NEDİR?

Yapı Kredi ATM'lerinden para biriminde para çekme ve yatırma işlemi toplam 15.000 ABD Dolarıdır. Yapı Kredi ATM'lerinden tek işlemde toplam 15.000 USD döviz yatırabilir ve çekebilirsiniz. Örneğin; ATM'den toplam 30.000 USD çekmeyi planlıyorsanız, bunu iki gün içinde yapabilirsiniz. 00:00'dan önce 15.000 USD ve 00:00'dan sonra 15.000 USD işlem yapabilirsiniz.

 YURT DIŞINDA YAPI KREDİ ATM'SİNDEN PARA ÇEKME LİMİTİ NEDİR?

 2022 yılında Yapı Kredi Yurtdışında günlük para çekme limiti 1.000 ABD Doları olarak belirlenmiştir.

KARTSIZ YAPI KREDİ ATM PARA YATIRMA LİMİTİ

Yapıkredi ATM'de sadece para çekme limitleri değil, para yatırma limitleri de bulunmaktadır. Yapı Kredi ATM'lerine 24 saat içerisinde kartsız işlemlerde toplam 50.000 TL para yatırılabilmektedir.

YAPI KREDİ ATM NAKİT AVANS LİMİTİ NEDİR?

Nakit avans ve taksitli nakit avans olmak üzere iki farklı işlemde Yapı Kredi Bankası, nakit avans ve taksitli nakit avans olarak maksimum 10.000 TL işlem yapabilmektedir.

YAPI KREDİ BANKASI KARTLI VE QR PARA YATIRMA LİMİTİ

Yapı Kredi ATM'lerinde kart ve karekod (QR) para yatırma limiti bulunmaktadır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN