Yatırımcıların yüzünü güldürecek haber Türkiye Finans Bankası'ndan geldi! Sudan ucuz iş yerleri ve 534 bin TL'lik verimli tarla satışı yalnızca bu bankada!

Yatırımcıların yüzünü güldürecek haber Türkiye Finans Bankası'ndan geldi!  Sudan ucuz iş yerleri ve 534 bin TL'lik verimli tarla satışı yalnızca bu bankada!

İcra yoluyla satışa sunulan konut ve araçlar vatandaşların yüzünü güldürürken, Türkiye Finans Bankası bu duruma bir yenilikle katıldı. Banka, uygun fiyatlı iş yeri ve arazi satışlarıyla vatandaşın dikkatini çekmeyi başardı.

İcra yolu ile satışla vatandaşlara yatırım imkanı sunan Türkiye Finans Bankası, sunduğu fırsatlara bir yenisini daha ekledi. Tekirdağ'da yeni iş yeri ihalesi açan banka, Ankara'da da bir tarlanın ihalesini başlattı.

TÜRKİYE FİNANS'TAN TEKİRDAĞ'DA İŞ YERİ İHALESİ

Tekirdağ Kapaklı'da yeni bir iş yeri ihalesi başlatan Türkiye Finans Bank, iş yerinin ofis olarak kullanıma uygun olduğunu belirtti. 45 metrekarelik iş yeri için ihale açılış bedeli 312.000 TL olarak belirlendi.

 türkiye finans ihale

TÜRKİYE FİNANS'TAN ANKARA'DA TARLA İHALESİ

Banka yeni ihalelerinden diğerini de Ankara'da satışa sundu. Ankara'da tarla niteliği taşıyan araziyi satışa sunan banka, tarlanın Güdül'de yer aldığını belirtti. 1080 metrekarelik arazi için ihale başlangıç bedeli 534.000 TL olarak belirlendi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN