Yeni Captur fişle gelecek

Yeni Captur fişle gelecek

Otomotiv endüstrisi direksiyonu hızla elektrikli ve hibrid modellere kırıyor. Renault da bu yarışta öne çıkmak için ‘Captur’u yeniden dizayn etti. Yeni yüzüyle piyasaya çıkan araçta hibrit versiyon da boy gösterecek. 2020’de hibrite kavuşacak Captur, plug-in ile elektriğe kapılacak.

ALİ YILDIRIM/İSTANBUL

Renault, Captur modelini yeni yüzüne kavuşturdu. Yeni tasarım anlayışıyla şekillenen model, daha akıllı gelecek. Araçta yeni nesil dizel ve benzinli motorların yanı sıra hibrit versiyon da boy gösterecek. 2020’de hibrite kavuşacak Captur, plug-in ile elektriğe kapılacak. 

Fransız otomotiv üreticisi Renault, yeni tasarım anlayışını yeni modellerinde kullanmaya devam ediyor. Yeni nesil Clio bir adım daha ileriye taşınan yenilenme hareketi, Captur’da da kendine yer buldu. Markanın 2013’ten bu yana yollarda olan B SUV modeli, yaklaşık 6 yıllık süreçte ulaştığı 1.2 milyon adetlik satış rakamıyla hem Fransa hem de Avrupa’da segmentinin lideri oldu. Captur, rekabetin giderek arttığı pazarda, bir önceki neslini başarıya taşıyan kimliğini daha da güçlendirerek yenilendi.

19-07/07/cap.jpg

Dönüşüm gerçekleştiren yeni Captur, atletik ve dinamik yeni SUV çizgileriyle dikkat çekiyor. 4.23 metre uzunluğu ile önceki modele kıyasla 11 santim daha uzun olan yeni Captur, 18 inç tekerlekleri (versiyona bağlı olarak değişebilir) ve artırılan aks mesafesi (2.63 metre veya +2 santim) ile öne çıkıyor. Yeni tasarımı, milimetrik hassasiyetteki ölçüleri, ön ve arka Full LED C şeklinde farları ve dekoratif krom eklemeleri gibi özelliklerin tümü, kalitedeki iyileştirmenin bileşenleri olarak göze çarpıyor. Yeni Clio ile başlayan iç tasarım devrimi, kategorik anlamda gerçek bir sıçrama sağlayan yeni Captur ile devam ediyor. Sürücüye doğru hafifçe eğimli ‘Akıllı Kokpit’ daha da geliştirilirken, yeni bir yüzer konsolu sunuluyor. En yeni teknolojilerle ve kategorisinin en büyük ekranları ile sunulan model, güçlü ergonomisi ve daha konforlu hale getirilen sürüş deneyimi ile öne çıkıyor.

2020’DE HİBRİT OLACAK

Yeni Captur, yeni benzinli ve dizel motorlarıyla sınıf atlıyor. 5 ve 6 vitesli manuel vites kutusunun yanı sıra 7 vitesli çift kavramalı otomatik vites kutusu ile sunulan motorlar, daha yüksek bir güç aralığı sunuyor: 1.0 ve 1.3 litrelik TCe benzinli motorlar 100 ile 155 beygir; 1.5 litrelik dCi dizel motorlar ise 95 ile 115 beygir aralığında güç seçeneklerine sahip. Araç, 2020 yılından itibaren E-TECH Plug in adlı bir plug-in hibrit motora da kavuşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN