Yurtiçi Kargo kaçta açılıyor ve kaçta kapanıyor? Yurtiçi Kargo çalışma saatleri | Kaça kadar açık?

Yurtiçi Kargo kaçta açılıyor ve kaçta kapanıyor? Yurtiçi Kargo çalışma saatleri | Kaça kadar açık?

Türkiye’nin hemen hemen her bölgesine posta, para ve ürün gibi pek çok gönderiyi ileten Yurtiçi Kargo şirketinin saat kaçta açılıp saat kaçta kapandığı araştırılıyor. Yurtiçi Kargo çalışma saatlerini sorgulayanlar, karar.com’un sayfasını ziyaret edebilir. İşte gelişmeler…

Hafta içi her gün müşterilerine hizmet vermeyi devam eden, hafta sonu da cumartesi günleri belli saatlerde çalışan Yurtiçi Kargo’nun saat kaçta açılıp kaçta kapandığı merak ediliyor. Yurtiçi Kargo çalışma saatlerini öğrenenler, işlemlerini ona göre gerçekleştiriyor. Detaylar haberimizde...

YURTİÇİ KARGO ÇALIŞMA SAATLERİ

Sabah saat 09:00 ila 18:00 saatleri arasında hizmet veren Yurtiçi Kargo, hafta sonu cumartesi günleri 09.00'dan 13.00'a kadar müşterilerinin kargolarını almaya devam ediyor. 13:00-17:00 saatlerinde gönderi ve teslimatı sadece şubelerinden yapılan Yurtiçi Kargo, Pazar günleri kapalıdır.

19-10/14/yurtici-kargo.jpg

Ramazan ve Kurban Bayramları gibi dini bayramlarda ve 1 Ocak, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 23 Nisan, 29 Ekim, 30 Ağustos ve 15 Temmuz gibi resmî tatillerde hizmet vermeyen Yurtiçi Kargo’nun Merkezi, Eski Büyükdere Caddesi, Ayazağa Yolu Kargo Plaza No.17-19 Maslak Sarıyer’de yer alıyor.

İstanbul’daki genel merkezine de 444 99 99 numarasından ulaşılıyor.

Çağrı merkezinden Pazar günleri dışında saat 08.00 ile 20.00 saatleri arasında bilgi edinilebiliyor.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

YURTİÇİ KARGO İLE İLGİLİ BİLGİ

1982’de, “Söz Verdiğimiz Gibi” sloganından hareketle Dr. İbrahim Arıkan tarafından, Türkiye'deki ilk Türk kargo markası olarak kurulan Yurtiçi Kargo, 33 Aktarma Merkezi, 17 Bölge Müdürlüğü, 880'den fazla şubesi, 15 binden fazla çalışanı ve 4 binin üzerinde araç filosu ile Türkiye’nin tüm kentlerinde ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde hizmet vermeye devam ediyor.

Yurtiçi Kargo, 2003’ten beri Avrupa'nın en büyük kargo şirketlerinden biri olan çözüm ortağı Geopost ile beraber müşterilerinin uluslararası gönderilerini dünyada 220'den fazla noktaya taşımayı sürdürüyor.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN