Zamlar Kepçeyle İndirim Çay Kaşığıyla! Beklenen Benzin İndirimi Bu Gece Geliyor

Zamlar Kepçeyle İndirim Çay Kaşığıyla! Beklenen Benzin İndirimi Bu Gece Geliyor

Uluslararası piyasalarda brent petrol varil fiyatlarındaki gerilemenin akaryakıt ürünlerine yansıması bekleniyordu. Sektör temsilcileri piyasaların beklediği benzin indiriminin bu gece yarısı geleceğini duyurdu. Fakat indirim rakamı araç sahiplerinin yüzünü güldürmeye yetmeyecek.

Geçen hafta küresel piyasalarda yaşanan petrol fiyatlarındaki düşüş henüz benzin ve motorin fiyatlarına yansımadı. Bugün uluslararası piyasalarda brent petrol fiyatının düşmesi nedeniyle geleceği söylenen benzin indirimi gelecek. Motorin ve LPG fiyatlarında bir değişiklik beklenmezken akaryakıt sektörü temsilcileri benzine gelen indirimin son zamların yanında çok küçük kalacağını belirterek bu gece uygulanacak olan indirim tutarını açıkladı.

22 HAZİRAN 2022 BENZİNİN LİTRE FİYATI NE KADAR?

En son 15 Haziran'da benzinin litre fiyatına indirim geldi. Brent petrol fiyatlarındaki gerileme nedeniyle benzinin litre fiyatına 97 kuruş indirim gelmişti. İşte yapılan son değişiklikten sonrası güncel benzin ve motorin fiyatları...

İSTANBUL'DA BENZİNİN LİTRE FİYATI NE KADAR?

15 Haziran'da gelen 97 kuruşluk indirimden sonra benzinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul'da 27 lira 45 kuruşa geriledi.

ANKARA'DA BENZİNİN LİTRE FİYATI NE KADAR?

Benzinin litre fiyatı Ankara'da 27 lira 55 kuruştan satılıyor.

İZMİR'DE BENZİNİN LİTRE FİYATI NE KADAR?

Yapılan son indirimle İzmir'de de Ankara'daki gibi benzinin litre fiyatı 27 lira 55 kuruş oldu.

benzin.jpg

MOTORİN FİYATLARINA NE KADAR VE NE ZAMAN ZAM GELDİ?

16 Haziran'da motorinin litre fiyatına 1 lira 29 kuruş zam geldi. 17 Haziran'da yine motorinin litre fiyatına 80 kuruş daha zam geldi.

İSTANBUL'DA MOTORİNİN LİTRE FİYATI NE KADAR?

İstanbul'da motorin litre fiyatı 29 lira 19 kuruştan satılıyordu. 17 Haziran'da 80 kuruşluk zamla birlikte motorinin litre fiyatı 29 lira 99 kuruşa çıktı.

ANKARA'DA MOTORİNİN LİTRE FİYATI NE KADAR?

Ankara'da 29 lira 32 kuruştan satılan motorinin litre fiyatı son zamla birlikte 30 lira 11 kuruşa yükseldi.

İZMİR'DE MOTORİN LİTRE FİYATI NE KADAR?

Zamdan önce İzmir'de 29 lira32 kuruştan satılan motorinin litresi 80 kuruşluk zamla birlikte 30 lira 11 kuruşa yükseldi.

22 HAZİRAN GÜNCEL LPG FİYATLARI

İstanbul Anadolu yakasında bir litre LPG fiyatı 12 lira 19 kuruştan satılıyor.

İstanbul Avrupa yakasında bir litre LPG fiyatı 12 lira 42kuruştan satılıyor.

Ankara'da bir litre LPG fiyatı 12lira 44 kuruştan satılıyor.

22 HAZİRAN ÇARŞAMBA AKŞAMI MOTORİNE NE KADAR İNDİRİM GELECEK?

Ham petrol fiyatlarında yaşanan düşüş nedeniyle 22 Haziran Çarşamba gece yarısından itibaren benzinde 25 kuruş indirim bekleniyor. Motorin ve LPG'de ise herhangi bir fiyat değişimi beklenmiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN