Ziraat Bankası dev kampanyanın detaylarını açıkladı! Bu fırsatı kaçırmayın kampanya bitimine son 12 gün kaldı

Ziraat Bankası dev kampanyanın detaylarını açıkladı! Bu fırsatı kaçırmayın kampanya bitimine son 12 gün kaldı

Kampanyalarıyla dikkat çeken bankalardan biri olan Ziraat Bankası tekrar gündeme geldi. 12 Ekim'de başlayan kampanya 31 Ekim'e kadar sürecek. Ziraat Bankası bankkartı ile katılımın olacağı kampanyanın bitmesine son 12 gün. Kampanya detayları ne, başvuru şartları neler? Soruları ise pek çok kişi tarafından merak içerisinde araştırılmaya başlanmış durumda. Bu soruların cevaplarına ve konu hakkında daha fazla detaya haberimizden ulaşabilirsiniz…

Ekim ayı ortalarında çıkan kampanya ay sonunda tamamlanacak. İşte detaylar…

BANKKART LİRALAR KULLANILABİLİR

Bankkart Lirasının sadece kartın TL'sinde belirtilen bireysel kredi kartları ile yapılan alışverişlerde ödeme yapılabileceği duyurusunda, ödemenin sadece kişisel bir kredi ya da banka kartıyla kazanılan Bankkart Lirası ile yapılabileceği belirtildi.

Ödeme, Bankkart Mobil, Ziraat Mobil ve online ofis üzerinden "Bankkart Lira ile Öde" menüsünden veya ekrandaki ilgili alışverişlerin yanında bulunan "Bankkart Lirası Öde" butonuna tıklanarak yapılabilir.

Ziraat Bankası'ndan yapılan açıklamada, ödeme yapılabilmesi için Bankkart Kumbarasında ödenen satın alma tutarına eşit veya daha fazla Bankkart lirası bulunması gerektiği, kısmi ödemenin yapılabileceği ve nakit alım yapılabileceği yazıldı. Aynı gün veya alındıktan sonra hesap tarihine kadar Bankkart olarak Lira olarak ödenir.

KAMPANYA DETAYLARI

Kampanya hakkında detaylar Ziraat Bankası resmi internet sitesinde şu şekilde açıklandı:

“Sadece bireysel kredi kartları ile yapılan ve karta TL olarak yansıyan alışverişler Bankkart Lira ile ödenebilir.

Sadece bireysel kredi kartı veya banka kartı ile kazanılmış olan Bankkart Liralar kullanılabilir.

Ödeme Bankkart Mobil, Ziraat Mobil ve İnternet Şube aracılığıyla "Bankkart Lira İle Öde" menüsünden veya ekranda listelenen uygun alışverişler üzerindeki "Bankkart Lira İle Öde" butonuna tıklayarak yapılabilir.

Ödeme yapılabilmesi için Bankkart Kumbarada ödenecek alışverişin tutarına eşit ya da daha fazla tutarda Bankkart Lira bulunması gerekir, kısmi ödeme yapılamaz.

Peşin alışverişler aynı gün veya dönem içine girdikten sonra, hesap kesim tarihine kadar Bankkart Lira ile ödenebilir.

Taksitli alışverişlerin taksitleri dönem içine girdikten sonra, hesap kesim tarihine kadar Bankkart Lira ile ödenebilir.

Bankkart Lira ile ödenen alışverişler Bankkart Mobil ve İnternet Şube'de bulunan Bankkart Kumbara menüsündeki Bankkart Lira Kullanım Detay bölümünden izlenebilir.

Çevrimdışı (offline) temassız alışverişler dönem içine girdikten sonra Bankkart Lira ile ödenebilir.

Kartın kullanılabilir limiti; alışveriş aynı gün ödenirse ödeme dönem içine girdiğinde, alışveriş dönem içine girdikten sonra ödenirse anında güncellenir.

Nakit çekim işlemleri, ekstreleşmiş alışverişler, bekleyen alışveriş taksitleri Bankkart Lira ile ödenemez.

Sonradan taksitlendirilen alışverişler Bankkart Lira ile ödenemez.

Belli bir üye işyerinde ya da sektörde kullanma koşulu belirlenmiş olan Bankkart Liralar ödeme için kullanılamaz.

Bankkart Lira ile ödenen alışverişin iptal/iade edilmesi halinde, kullanılan Bankkart Liralar Bankkart Kumbaraya iade edilir.

Özellikten faydalanmak için herhangi bir kampanya katılım şartı bulunmamaktadır.

Bankkart Lira ile Öde özelliğinin kullanımından ücret alınmamaktadır.

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Bankkart Lira ile Öde koşullarının tamamında değişiklik yapma ve Bankkart Lira ile Öde özelliğini durdurma hakkına sahiptir.”

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN