Ziraat Bankası dev kampanyasını duyurdu! Şartsız koşulsuz 250 TL verilecek... Başvurun paranız anında hesabınıza yatsın

Ziraat Bankası dev kampanyasını duyurdu! Şartsız koşulsuz 250 TL verilecek... Başvurun paranız anında hesabınıza yatsın

Yeni yılla beraber müşteri kaybetmek istemeyen bankalar peş peş kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Maaşlara gelen zam sonrası harekete geçen Ziraat Bankası yeni dev kampanyasını duyurdu. Şartsız koşulsuz 250 TL verilecek. Başvuran herkesin parası anında hesabına yatırılacak. Şubat ayı bitmeden hemen başvurun. İşte haberin detayları...

Asgari ücret ve emekli maaşlarına gelen zam sonrası müşteri kaybetmek istemeyen bankalar 2023 yılına hızlı girdi. Bu doğrultuda peş peşe kampanya duyurusu yapan Ziraat Bankası, yeni kampanyası ile müşterilerini sevinçten havaya uçurdu. Şartsız koşulsuz 250 TL veriyorlar. Bu fırsat kaçmaz, Şubat ayına kadar katılın ve paranız anında hesabınıza yatsın. İşte detaylar...

ŞARTSIZ KOŞULSUZ 250 TL VERİLECEK

2023 yılı itibari ile müşteri kaybetmek istemeyen Ziraat Bankası, müşterilerine özel yaptığı kampanyaları duyurmaya devam ediyor. Yeni bir duyuru yapan Ziraat Bankası, resmi internet sitesi üzerinden kampanya koşulları ve detaylarını paylaştı. Başvuran herkese 250 TL verecekler.

fdfdfd-93.jpg

BAŞVURUN PARANIZ ANINDA HESABINIZA YATSIN

Resmi internet sitesinden kampanya duyurusuna devam eden Ziraat Bankası, Şubat ayında herkese 250 TL hediye verileceği belirtildi. “Şubat ayına özel her 500 TL ve üzeri alışverişinize 50 TL toplamda 250 TL Bankkart Lira!” kampanyasında, "Bankkart’ınız ile anlaşmalı giyim, aksesuar, kuyum, saat, çiçek ve kozmetik üye işyerlerimizde tek seferde yapacağınız her 500 TL ve üzeri alışverişinize 50 TL toplamda 250 TL Bankkart Lira verilecektir" ifadeleri kullanıldı.

KAMPANYANIN AYRINTILARI

Ziraat Bankası müşterilerine özel yaptığı kampanyanın detaylarını paylaştı. Paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

Kampanyanın şubat ayına özel olduğunu belirterek, 28 Şubat 2023 tarihine kadar geçerli olduğu belirtildi. Ziraat Bankası, kampanyasına Bankkart Mobil ile bankkart.com.tr’den veya SUBAT250 yazıp 4757’ye SMS göndererek katılım sağlanabilir.

Kampanyadan yararlanmak için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerektiği belirtilirken, kampanya süresince Bankkart’ları ile anlaşmalı giyim, aksesuar, kuyum, saat, çiçek ve kozmetik üye işyerlerinde tek seferde yapacakları her 500 TL ve üzeri alışverişlerde 50 TL, toplamda da 250 TL Bankkart Lira kazanabilecekleri kaydedildi.

dffddf-42.jpg

İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS’undan yapılması gerektiği ve harcama tutarı için Bankkart’ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemler dikkate alınacak. Kampanya kapsamında Bankkart Lira verilecek işlemlerin peşin ya da taksitli yapılabilecek ve aynı gün aynı işyerinden yapılan işlemlerden sadece ilki kampanyaya dahil edileceği belirtildi. Bir müşterinin kampanya döneminde kazanabileceği en fazla Bankkart Lira tutarı 250 TL olarak belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN