Ziraat Bankası duyurdu! Bu fiyatlara başka yerde ev bulunmaz! İstanbul ve Gaziantep konutları için başvurular başladı

Ziraat Bankası duyurdu! Bu fiyatlara başka yerde ev bulunmaz! İstanbul ve Gaziantep konutları için başvurular başladı

Ziraat Bankası icralık konut satışlarına devam ediyor. Uygun koşullarda vatandaşların ev sahibi olmasına imkan sunan icralık konut satışları kapsamında Ziraat Bankası, İstanbul ve Gaziantep için yeni ihaleleri açtı.

Ziraat Bankası, bu hafta yeni icralık konut satışlarını duyurdu. İstanbul'da 2, Gaziantep'te 1 konut satışı başlatacağını açıklayan banka ihale sürecini de başlattı.

ZİRAAT BANKASI İSTANBUL EYÜPSULTAN DAİRE İHALESİ

Ziraat Bankası, İstanbul Alibeyköy Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'nde bulunan 92 metrekarelik daireyi satışa sundu. Dairenin ihale başlangıç bedelini ise 1 milyon 760.000 TL olarak belirledi.

ZİRAAT BANKASI KAĞITHANE DAİRE İHALESİ

Banka, İstanbul'daki 2. konut satışını Kağıthane Sultan Selim caddesinde satışa sunuyor. 124 metrekarelik dairenin ihale açılış bedeli 2 milyon 400.000 tL olarak belirlendi.

ZİRAAT BANKASI GAZİANTEP DAİRE İHALESİ

 ziraat bankası konut ihalesi

İstanbul'daki 2 dairenin yanı sıra Gaziantep'te de ihale başlatan banka, şehrin merkezinde yer alan Şehitkamil ilçesi Gazi Mahallesi'ndeki konut için ilan paylaştı. 258 metrekarelik konutun ihale başlangıç bedelinin 2 milyon 315.000 TL olmasına karar verildi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN