Ziraat Bankası'ndan seçim öncesi kredi kampanyası! 100.000 TL kredi bu faiz oranıyla dağıtılacak!

Ziraat Bankası'ndan seçim öncesi kredi kampanyası! 100.000 TL kredi bu faiz oranıyla dağıtılacak!

Ziraat Bankası, müşterilerine özel seçim öncesi fırsat sunuyor: 36 ay vadeli, 100 bin TL kredi için düşük faiz oranı ve anında hesaba geçirme imkanı sağlanıyor. İşte detaylar...

Türkiye'deki yüksek enflasyon oranları, özel bankaların kredi verme şartlarını sıkılaştırmasına neden oldu ve vatandaşların krediye erişimini zorlaştırdı. Ancak Ziraat Bankası, 100 bin TL'lik kredi fırsatını duyurarak müşterilerine kolaylık sağlamayı hedefliyor.

Ziraat Bankası, eğitim, sağlık, seyahat ve diğer ihtiyaçlar için sunulan bireysel ihtiyaç kredisiyle müşterilerin nakit ihtiyacını hızlı bir şekilde karşılamayı amaçlıyor. Banka, seçim öncesi müjdeli bir haber vererek, bireysel ihtiyaç kredisi limitini 10 bin TL'ye kadar yükseltti ve başvuru yapıldıktan kısa bir süre sonra belirlenen tutar müşterinin hesabına aktarılıyor. Bu sayede, diğer bankaların yüksek faiz oranları nedeniyle krediye erişimde yaşanan zorluklar Ziraat Bankası'nın bu fırsatıyla biraz olsun azaltılmış oluyor.

100 BİN TL KREDİ ANINDA HESAPTA

ziraat bankası

Ziraat Bankası, Tüketici Kredisi kapsamında müşterilerine nakit ihtiyaçlarına yönelik farklı tutarlarda ve vade seçenekleriyle kredi imkanı sunuyor. Kredi kullanmak isteyen müşteriler, istedikleri tutar ve vade oranını kendileri belirleyerek faiz oranlarından yararlanabiliyorlar. Ziraat Bankası Tüketici Kredisi üst limiti 100 bin TL olarak belirlenmiştir.

Tüketici Kredisi çerçevesinde, 10 bin TL ile 50 bin TL arasında kullanılacak kredilere 36 ay vadeyle yüzde 1,94 faiz oranı uygulanırken, 50 bin TL ile 100 bin TL arasındaki krediler için 24 ay vadeyle yüzde 1,99 faiz oranı geçerlidir.

Müşterilerin her türlü ihtiyacına yönelik olarak kullanabileceği Ziraat Bankası Tüketici Kredisi'nde, ödeme planını müşteri belirleyebiliyor. Ziraat Bankası resmi internet sitesinde Tüketici Kredisi'ni bulup, çekmek istenilen tutar ve vade sayısını girerek mevcut faiz oranları ve ödeme planı hakkında detaylı bilgi edinmek mümkün.

Ziraat Bankası Tüketici Kredisi'nde, 100 bin TL altındaki krediler için vade süresi 24 ve 36 ay olarak belirlenirken, 10 bin TL üzerindeki krediler için vade süresi 12 ay olarak belirlenmiştir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN