Ziraat hesabı olanlara seçim öncesi müjdesi! Düşük faizli 45000 TL anında hesaplara geçecek

Ziraat hesabı olanlara seçim öncesi müjdesi! Düşük faizli 45000 TL anında hesaplara geçecek

Ziraat Bankası’nda hesabı bulunanlar için sevindiren haber geldi. Nakit ihtiyacı olan vatandaşları kapsayan kampanya kapsamında 45 bin TL ödeme yapılacak. Ziraat Bankası müşterilerinin yararlandığı kampanyanın detayları belli oldu. İşte Ziraat Bankası kampanya detayları…

Ekonomik sıkıntılar gündemde yerini alırken vatandaşlar ay sonunu getirmek için kara kara düşünüyor. Borçlarını kapamak ve ihtiyaçlarını kolay bir şekilde almak isteyen kişiler bankaların kampanyalarını yakından takip ediyor. Ziraat Bankası tarafından müşterilere sunulan ihtiyaç kredisi müşterilerin dikkatinde yer alıyor. İşte Ziraat Bankası kampanya detayları…

ZİRAAT BANKASI KAMPANYA DETAYLARI BELLİ OLDU

Milyonlarca vatandaşın dört gözle beklediği açıklama Ziraat Bankası'ndan geldi. Ay sonunu getirmekte güçlük çeken vatandaşlar bankaların kampanya detayları hakkında araştırmalarını hızlandırdı. Ziraat Bankası kendi müşterilerine özel yaptığı yeni kampanya detaylarını açıkladı. 45 bin TL'ye kadar kredi vereceğini açıklayan Ziraat Bankası 36 ay vade imkanı sunuyor. Sadece Ziraat Bankası müşterileri için geçerli olan kampanya 1 Aralık 2022 tarihinde başladı. Nakit ihtiyacı olan Ziraat Bankası müşterileri kampanya kapsamında yer almaktadır. Nakit ihtiyacını karşılamak isteyen vatandaşların araştırdığı kampanya detaylarında 3 ay boyunca erteleme imkanı sunulduğu da yer alıyor. Ziraat Bankası'nın sunduğu nakit kredi ödemeleri için başvuru yapacak olan vatandaşların bireysel müşteri olmaları durumunda ödeme işlemlerinde istedikleri zaman aynı faiz oranıyla yıl sonuna kadar masrafsız yararlanabiliyor.

Ziraat Bankası Kampanyası

KREDİDEN YARARLANMA ŞARTLARI NELERDİR?

Birçok kişinin merakla beklediği Ziraat Bankası kampanya detayları açıklanmaya devam ediyor. Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası özel bankalara göre daha uygun faiz imkanları ile kredi sunmaktadır. Kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin başvuru şartlarını sağlıyor olması gerekiyor. Bu kapsamda kişinin icralık veya avukatlık bir durumun olmaması istenirken en az 6 aylık sigortası bulunan kredi sicili temiz olan kişilere ödeme yapılacağı belirtildi. Şartları sağlayan vatandaşlara 36 ay taksit imkanı ile 45 bin TL'ye varan ödeme yapılıyor.

Emeklilerin Kredi başvurusunda bulunabilmesi için öncelikle maaşını Ziraat Bankası'na taşıması veya banka üzerinden maaş alıyor olması gerekmektedir. Kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin Ziraat Bankası müşterisi olması zorunludur. Çalışan kişilerde kampanya başvurusunda bulunabilir. Başvuru yapmak isteyen kişiler en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek 36 ay vadeli ve 3 ay erteleme imkanı bulunan kredi kampanyasından yararlanabilmektedir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN