Ekrem İmamoğlu: Atatürk Havalimanı’nın sahra hastanesine dönüştürülmesi önerimizin kabul görmesi sevindiricidir

Ekrem İmamoğlu: Atatürk Havalimanı’nın sahra hastanesine dönüştürülmesi önerimizin kabul görmesi sevindiricidir

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe'de 1000 odalı iki yeni salgın hastanesi kurulması kararını açıklamasının ardından yaptığı paylaşımda, "Sağlık Bakanlığı’na 27 Mart günü önerdiğimiz Atatürk Havalimanı’nın sahra hastanesine dönüştürülmesi önerisinin kabul görmesi sevindiricidir" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarının ardından kişisel Twitter hesabında bir paylaşımda bulundu.

27 Mart 2020'de yaptığı açıklamaya dair videoyu paylaşımına ekleyen İmamoğlu, Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe'de 1000 odalı iki yeni salgın hastanesi kurulması kararıyla ilgili olarak şunları söyledi:

"ÖNERİMİZİN KABUL GÖRMESİ SEVİNDİRİCİ"

"Sağlık Bakanlığı’na 27 Mart günü önerdiğimiz Atatürk Havalimanı’nın sahra hastanesine dönüştürülmesi önerisinin kabul görmesi sevindiricidir. Yine, altyapıları hazır olan Maltepe ve Yenikapı Meydanları ile Gürpınar Balık Hali’nin de bu kapsamda düşünülmesi hızlı sonuç verecektir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN