Ekrem İmamoğlu, Necmettin Erbakan'ı ölüm yıl dönümünde andı

Ekrem İmamoğlu, Necmettin Erbakan'ı ölüm yıl dönümünde andı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Necmettin Erbakan'ın ölüm yıl dönümü sebebiyle bir paylaşım yaptı. İmamoğlu'nun paylaşımındaki Erdoğan detayı ise dikkat çekti.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın ölüm yıl dönümünde Twitter'dan ses getirecek bir mesaj ve fotoğraf paylaştı.

İBB Başkanı İmamoğlu paylaşımında, “Eski Başbakanlarımızdan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı vefat yıl dönümünde rahmetle anıyorum” ifadelerini kullandı.

"TÜM BÜYÜKLERİMİZE SAYGILARIMI SUNUYORUM"

İmamoğlu, mesajının devamında, “Bu vesileyle, siyasette ve devlet yönetiminde olgunluk, erdem ve ferasetin örneğini gösterebilen tüm büyüklerimize saygılarımı sunuyorum” yazdı.

İBB Başkanı İmamoğlu mesajının altına bir de fotoğraf ekledi. Fotoğraf ise 1994 seçimlerinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin devir-teslim törenini yansıtıyor.

ERDOĞAN'LI FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

1994 yerel seçimlerinin ardından Refah Partisi’nin adayı olan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi SHP’li Nurettin Sözen’den devralmıştı.

Törende Refah Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan, Sözen ve Erdoğan’ın ellerini havaya kaldırmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN