Elazığ Belediyesi'nden 'acil kan ihtiyacı' duyurusu

Elazığ Belediyesi'nden 'acil kan ihtiyacı' duyurusu

Elazığ Belediyesi, meydana gelen depremin enkazından çıkartılan yaralılar için 'acil kan ihtiyacı' duyurusunda bulundu. Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, vatandaşların katkısıyla gerekli kan ihtiyacının sağlandığı ifade edildi.

Elazığ Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Hastanelerde tedavi gören vatandaşlarımız için çok acil kan ihtiyacı bulunmaktadır. Vatandaşlarımızın kan vermeleri için hastanelere gitmelerini önemle rica ederiz" ifadesi kullanıldı.

20-01/25/k.png

Belediye daha sonra yaptığı duyuru ile, ihtiyacın karşılandığını duyurdu. Açılamada, "Tüm vatandaşlarımızın dikkatine gerekli kan ihtiyacı giderilmiştir" ifadesine yer verildi.
 
'ACİL MÜDAHALE ARAÇLARI TRAFİK YOĞUNLUĞUNDAN ÇALIŞAMIYOR'

Belediye hesabından yapılan bir diğer açılamada vatandaşlar şahsi araçlarıyla trafik oluşturmamaları yönünde uyarıldı. İşte o uyarı;

"Acil müdahale araçları trafik yoğunluğu sebebiyle çalışamamaktadır. Tüm vatandaşlarımızın şahsi araçlarıyla trafiğe çıkmamalarını, toplu taşıma araçlarını kullanmalarını önemle rica ederiz."

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN