Şair Mehmet Akif İnan’ın anısına düzenlenen turnuva sona erdi

Şair Mehmet Akif İnan’ın anısına düzenlenen turnuva sona erdi

Elazığ’da Şair Mehmet Akif İnan’ın anısına düzenlenen voleybol turnuvası sona erdi
Eğitim Bir-Sen Elazığ Şubeleri tarafından Şair Mehmet Akif İnan’ın anısına İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul ve kurumların personeline yönelik voleybol turnuvası düzenlendi

Cemil Meriç Anadolu Lisesinin spor salonunda yapılan ve 27 takımın yer aldığı turnuvanın final müsabakası oynandı. Final maçında İstiklal ile Doğukent Ortaokulları karşılaştı. Karşılaşmayı kazanan İstiklal Ortaokulu 1’inci, Doğukent Ortaokulu 2’inci, Yüzüncü Yıl Mesleki Teknik lisesi ise 3’üncü oldu.Gençlik ve Spor İl Müdürü Suphi Döner,Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Bahşi, STK’lar platformu dönem sözcüsü Prof. Dr. Kenan Peker, Şube başkanları, milli eğitim personeli ve öğretmenler katıldı. Maç sonunda dereceye giren takımlara kupa ve forma hediye edildi.Mehmet Akif İnan anısına okullar arası voleybol turnuvası düzenlediklerini anımsatan Eğitim Bir Sen 1 Nolu Elazığ Şube Başkanı İbrahim Bahşi, “Bugün final maçı oynandı. Yaklaşık 27 okulumuz katıldı. Turnuvanın yapıldığı bu salonda 60 a yakın maç oynandı. Her akşam 8 takım 4 maç yaptı"diyerek bilgi verdi.İstiklal Ortaokulu ile Doğukent Ortaokulu’nun finalde karşılaştığını dile getiren Bahşi, İstiklal Ortaokulu’nun maçı kazanarak birinciliği elde ettiğini aktardı.

ELAZIĞ/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN