Elazığ’da 'selfie' faciası! 1'i ağır 3 yaralı

Elazığ’da 'selfie' faciası! 1'i ağır 3 yaralı

Elazığ’nın Keban ilçesinde işitme engelli bir şahıs, selfie yapan ağabeyi ve 3 arkadaşını kazara tüfekle yaraladı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan birinin durumu ciddiyetini koruyor.

Elazığ’nın Keban ilçesinde yaşnan olayda, 38 yaşındaki Mevlit A., yüzde 78 raporu bulunan işitme engelli kardeşi Mehmet A., arkadaşları S.A., B.A. ve İ.D. ile birlikte Elazığ’dan mezraya mantar toplamaya gitti. 

Mantar topladıktan sonra grup manzaraya karşı selfie yapmak istedi. Çekim yaptıkları sırada yaklaşık 40 metre uzaklıkta bulunan Mehmet A.’nın elindeki otomatik tüfek kazara ateş aldı. Saçmaların isabet ettiği ağabey ve 3 arkadaşı çeşitli yerlerinden yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. 

Yaralılar, ambulanslarla Fırat Üniversitesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altın alındı. Ağabeyin durumunun ciddiyetini koruduğunu öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN