Emekliye Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? 1000 TL emekli ikramiyeleri hesaplara yatırılıyor

Emekliye Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? 1000 TL emekli ikramiyeleri hesaplara yatırılıyor

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklanan takvime göre 2020 yılı Kurban Bayramı arefesi 30 Temmuz, bayram ise 31 Temmuz'da başlayacak. Bayramın yaklaşmasıyla, ‘’Emekliye Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? ve 1000 TL emekliye bayram ikramiyesi ne zaman verilecek?’’ soruları sorgulanmaya başlandı.

1000 TL emekliye bayram ikramiyesi tarihi ile ilgili detaylar belli oldu. 1000 TL emekliye bayram ikramiyesi tarihi için gözler ikramiyelerin yatacağı tarihe çevrilmişti. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, emekliye bayram ikramiyelerinin ve maaşların hangi tarihlerde yatacağını açıkladı.

EMEKLİYE 1000 TL BAYRAM İKRAMİYELERİ NE ZAMAN YATACAK?

Bu bayram emekli ikramiyeleri ile birlikte zamlı temmuz ayı maaşları da yatırılacak. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk kimsenin mağduriyet yaşamaması için emekli ikramiyelerinin 29 Temmuz tarihine kadar maaşlarla birlikte hesaplarına yatacağını duyurmuştu.

Aile ve Çalışma Bakanı Zümrüt 12 milyon emeklinin ikramiye ödemelerini 17 ve 29 Temmuz arasında hesaplarından alabileceklerini söyledi.

Bakan Selçuk SSK'lı Bağkur'lu ve Emekli Yandığına üzerinden emekli olanların farklı günlerde ikramiyelerini alacaklarını söyledi.

Bakan Selçuk, zamlı temmuz ayı maaşlarıyla birlikte ikramiyelerin, SSK'lı emekliler için 17-26 Temmuz arasında, Bağkur'lu emekliler için ise 25-28 Temmuz arasında hesaplarına yatacağını duyurdu. Emekli Sandığı kapsamında olan emeklilerin ise, Kurban Bayramı'na denk gelmesinden dolayı ağustos ayının 1. ve 2. gününde maaş alanların 28 Temmuzda 3. 4 . ve 5. gününde alanların 29'unda ziraat bankasından alabileceklerini söylerken, diğer bankalardan alanlar için ödemelerin 28 Temmuz tarihinde yapılacağını açıkladı. Çalışarak ülkemizin kalkınmasını sağlayan ve ülkemizin her karışında alın teri ve emeği olan emeklilerin ikramiyelerinin hayırlı olmasını ve bayramlarını da kutlamayı ihmal etmeyen Selçuk, cümlesini bu sözlerle sonlandırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN