Emine Bulut’un katili Fedai Baran öldürüldü mü? Haberine açıklama geldi

Emine Bulut’un katili Fedai Baran öldürüldü mü? Haberine açıklama geldi

Tüm Türkiye’yi derinden sarsan Emine Bulut cinayetinde katil Fedai Baran’ın öldürüldüğü iddiaları, gündeme son dakika olarak düştü. 18 Ağustos 2019’da kızının gözü önünde eski eşi Fedai Baran tarafından bıçaklanan Bulut’un ‘Ölmek istemiyorum’ sözleri, içimizi kanattı. İşte o olayla ilgili gelişmeler…

18 Ağustos 2019’da çekilen görüntülerde, eski eşi Fedai Baran tarafından aldığı bıçak darbeleriyle öldürülen Emine Bulut cinayeti, ünlülerden spor camiasına, devlet adamlarından sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Çıkan olayın ardından katil Fedai Baran’ın öldürüldüğü iddia edildi. Konuyla ilgili gelen son dakika açıklaması, bu haberlere açıklık getirdi. Tüm bu bilgiler karar.com’da…

FEDAİ BARAN YAŞIYOR MU?

Emine Bulut’un katili Fedai Baran’ın cezaevinde şişlenerek öldürüldüğü iddiası, sosyal medyanın gündemine oturdu. Gelen bu gelişmenin ardından konuyla ilgili son dakika açıklamaları yapıldı. Sosyal medya kullanıcıları, ‘Fedai Baran yaşıyor mu?’ sorusunun yanıtını aramaya başladı. Ancak bu iddia, yetkili yerlerden gelen açıklamalarla yalanlandı.

EMİNE BULUT OLAYI NEDİR?

18 Ağustos 2019 tarihinde cep telefonu kamerasıyla çekilen görüntülerde Kırıkkale’de Menderes Caddesi'nde bir restaurantta eski eşi Fedai Baran ile buluşan Emine Bulut, 10 yaşındaki kızının yanında Baran tarafından defalarca bıçaklandı. Kameralara yansıyan görüntülerde genç kadının, ‘Ölmek istemiyorum’ feryadına kızının, ‘Anne ne olur ölme’ demesi, tüm Türkiye’nin içini acıttı. Bulut, acil ekipleri tarafından kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

19-08/24/emine-bulutjpgg.jpg

NEDEN ÖLDÜRÜLDÜ?

Kırıkkale'de 4 yıl önce boşandığı Fedai Baran (43) ile bir kafede bir araya gelen Emine Bulut (38), kızının gözü önünde eski eşi tarafından defalarca bıçaklanarak öldürüldü. Katil Baran’ın iddiasına göre ikili, çocuklarının velayeti üzerine konuşurken, Bulut’un Baran’a hakaret ettiği ve eski eşin de yanında taşıdığı bıçakla Bulut’u öldürdüğü belirtildi.

‘HAYVAN KESTİM’

Habertürk’ten Mahir Kılıç’in haberine göre katil Fedai Baran, Emine Bulut’u bir taksiye binerek kaçmaya çalışırken, Bulut’u taksiden indirildi. Bulut, 100 metre ilerideki bir dönerciye girdi, katil de peşinden geldi. Baran, Bulut’u ilk olarak boğazından bıçakladı. Cinayetin ardından Bulut’a küfürler eden cani, bir taksiye bindi. Taksicinin üzerindeki kanı sorması üzerine ‘Hayvan kestim’ cevabını verdi. Soğukkanlı katil daha sonra bir tekel bayisine uğrayıp 2 tane bira aldı.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

BAKANLARDAN AÇIKLAMA

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Emine Bulut'un öldürülmesiyle alakalı, "Failin en ağır cezayı alması için davaya müdahil olacağız" açıklamasında bulunurken, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül de, ‘Failin en ağır cezayı alacağına eminim’ ifadelerini kullandı.

19-08/24/fedai-baran.jpg

İŞTE İFADESİ

Olayın ardından kısa sürede yakalanan Fedai Baran, "Eski eşim Emine Bulut ve çocuğumla lokantada bir araya geldik. Önce konuştuk. Ardından tekrar başka biri ile evlenip evlenmeyeceğini, böyle bir şey duyduğumu söyledim. Kendisi de bana evleneceğini beyan etti. Ardından çocuğumun velayet konusunu konuştuk. Ancak kendisi bana çocuğumun yanında hakaret etti, küfür etti. Ben de sinirlenerek sürekli yanımda gezdirdiğim bıçakla, önce karın kısmına vurdum. Ardından benim boğazıma sarılarak bağırmaya başladı, ben de vücudunun değişik bölgelerine bıçak vurup, lokantanın önünde bulunan taksiye binerek kaçtım. Burada polis ekipleri yakaladı" dediği öğrenildi.

19-08/24/kazim-bulut.jpg

KARDEŞİ: BÖYLE ŞEREFSİZLERİN HAKKI İDAMDIR

Emine Bulut’un kardeşi Kazım Bulut, "Böyle karaktersizler, böyle şerefsizler ancak ve ancak idam ile yargılanır. Bunların hakkı idamdır. Ben biliyorum bunlar ne ceza alırsan alsın yarın bir gün af çıkar 3 sene, 5 sene 10 sene sonra çıkar bu adam" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN