Emine Erdoğan'dan gastronomi kitabı

Emine Erdoğan'dan gastronomi kitabı

Emine Erdoğan, bir gastronomi kitabının hazırlığı içinde olduğunu duyurdu. Twitter'dan paylaşım yapan Erdoğan 'Eserin, yeni yılın ilk günlerinde okurlarla buluşmasını heyecanla bekliyoruz' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 'Türk mutfağının zenginliğini uluslararası mecralarda tanıtmaya yönelik' bir gastronomi kitabının hazırlığı içinde olduğunu duyurdu.

Erdoğan, Türkiye'nin yemek kültürünün tanıtılması için hazırlanan 'Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı' kitabıyla ilgili Twitter'dan paylaşım yaptı.

"TÜRKÇE VE İNGİLİZCE YAYIMLANACAK"

Erdoğan mesajında şunları kaydetti: "Türk mutfağının zenginliğini uluslararası mecralarda tanıtmaya yönelik bir gastronomi kitabının hazırlığı içindeyiz. Alanında uzman akademisyenler ve şeflerle bugün güzel bir buluşma gerçekleştirdik. Katkıları için kendilerine çok teşekkür ediyorum.

Sağlıklı, geleneksel ve atıksız tariflerle kültür kodlarımızı da içinde barındıracak bu eser, öncelikli olarak Türkçe ve İngilizce, daha sonra ise farklı dillerde yayımlanacak. Eserin, yeni yılın ilk günlerinde okurlarla buluşmasını heyecanla bekliyoruz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN