Emir Çubukçu kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir?

Emir Çubukçu kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir?

Show TV’nin dizisi Zemheri’nin oyuncu kadrosunda yer alan Emir Çubukçu’nun hayat hikâyesi de izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Emir Çubukçu kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır? Tüm detaylar karar.com’da…

 

1990’da İstanbul’da hayata gözlerini açan Emir Çubukçu, 2012’de Karadayı ismindeki dizi ile oyunculuğa atılmıştır. Burada Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel gibi isimlerle çalışma fırsatı bulan Emir Çubukçu, birçok projede boy göstermiştir.

EMİR ÇUBUKÇU KİMDİR?

Emir Çubukçu, 1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından hazırlandığı üniversiteyi de kazanmıştır. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nü kazanan Emir Çubukçu, burada gerekli eğitimleri tamamlayıp mezun olmuştur.

Oyunculuğa ilk adımını 2012 yılında “Karadayı” isimli dizi ile atmıştır. Burada Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel gibi ünlü oyuncularla rol almış ve Osman karakterini oynamıştır. Buradaki oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

Daha sonra 2013 yılında gösterime giren “Yarım Kalan Mucize” isimli filmde rol almış ve burada isyancı karakterini canlandırmıştır.

Emir Çubukçu bundan sonra “Bana Sevmeyi Anlat” isimli dizide Burak karakterini oynamak için rol almıştır.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

Bundan sonra da Show TV ekranlarında yayınlanan “Rüya” isimli dizide Ceyhun Mengiroğlu, Hazal Filiz Küçükköse ve Özge Özder gibi oyuncuların rol almıştır. Bu dizide de İnan karakterini oynamıştır.

,Emir Çubukçu son olarak yine Show TV’nin yeni dizisi Zemheri’de rol almaktadır.

19-12/27/emir-cubukcujpgg.jpg

ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

Bana Sevmeyi Anlat, Yarım Kalan Mucize, Karadayı, Karabatak, Bent, Yirmi Beş, Rüya, Zemheri

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN