Emniyet 'Gidecek yerim yok' demesine rağmen ceza kesilen kişiden özür diledi

Emniyet Genel Müdürlüğü, Antalya'da Ali Çiftçi isimli kişiye sokağa çıkma yasağında "Yasağı biliyorum ama gidecek yerim yok" demesine rağmen cezai işlem uygulayan polislerin tepki çekmesinin ardından özür diledi.

Emniyet Genel Müdürlüğü, Antalya'da Ali Çiftçi isimli kişiye sokağa çıkma yasağında, "Yasağı biliyorum ama gidecek yerim yok" demesine rağmen cezai işlem uygulayan polislerin tepki çekmesinin ardından, "Polis arkadaşımız da üzgün. Düzeltir, özür dileriz" açıklaması yaptı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de zabıtaların Ali Çiftçi'yi bularak belediyeye ait Bimekan Barınma Evine yerleştirdiğini açıkladı.

"GEREKLİ DESTEĞİ VE BARINMASINI SAĞLADIK"

Emniyet Genel Müdürlüğü sosyal medya hesabından sokağa çıkma yasağında "Gidecek yerim yok" demesine rağmen ceza yazılan Ali Çiftçi hakkında açıklama paylaşıldı. Açıklamada, özür dilenerek şu ifadeler kullanıldı:

"Polisimiz burada görevini yapıyor. Ancak bu olayın içeriğine göre davranmamız lazım geldiğini kabul ediyoruz. Ali Çiftçi’yi tekrar bulduk. Gerekli desteği ve barınmasını sağladık, helalleştik... Memleketine intikal ettireceğiz. Polis arkadaşımız da üzgün. Düzeltir, özür dileriz."

"YASAĞI BİLİYORUM,GİDECEK YERİM YOK"

Antalya'da denetim yapan polis ekipleri , yasağı ihlal eden bir kişiye ise 3 bin 150 TL cezai işlem uygulamıştı. Ceza kesilen Ali Çiftçi isimli kişi, polisin 'Yasak olduğunu bilmiyor musun, neden sokaktasın?' sorusuna, “Biliyorum ama gidecek yerim yok” diye cevap vermişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN