En çok indirilen Windows Phone uygulamaları

En çok indirilen 
 Windows Phone uygulamaları

Windows Phone Store üzerinden en çok indirilen mobil uygulamaları merak ediyor musunuz? Bu soruya yanıt getiren bir araştırmanın sonuçları yayınlandı...

Windows Phone kullanıcılarının uygulama mağazası Windows Phone Store üzerinden en çok indirdikleri uygulamalar, indirilme sayıları ile birlikte yayınlandı. Buna göre zirvenin sahibi kim? Takipçileri hangi uygulamalar? İşte yanıtlar…

Windows Phone Store, yayınlandığı 2011 tarihinden günümüze kadar önemli bir evrimden geçti. Çok az sayıda uygulamanın yer aldığı platform, zamanla hatrı sayılır düzeyde ilerleme kaydetti ve Windows Phone kullanıcılarının ihtiyaçlarının büyük kısmına yanıt verir bir hale ulaştı.

Windows Phone Store’da en çok indirilen uygulamanın Facebook olduğu görülüyor. 112 milyon 500 bin indirilme sayısına ulaşan sosyal medya ağını WhatsApp izliyor. 92 milyona yakın indirilme sayısına ulaşan anlık mesajlaşma uygulamasının takipçisi ise bir hayli geride.

15-07/30/ekran_resmi_2015-07-30_12_19_27.jpg60 milyonun biraz üzerindeki indirilme sayısı ile OneDrive, 55 milyonun biraz üzerinde çıkan Skype ve 45 milyon dolaylarındaki sayısı ile Messenger’ın (Facebook'un mesajlaşma uygulaması) takipte olduğu görülüyor.

Windows Phone kullanıcılarının diğer favori uygulamaları ise Adobe Reader, WeChat, Health ve Travel. Android ve iOS mağazalarının en çok indirilen uygulamalarından Twitter’ın 21 milyon ve Instagram’ın ise 19 milyona yakın indirilme sayısı ile oldukça gerilerden geldiği dikkatlerden kaçmıyor. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN