En güzel Ramazan Bayramı mesajları | Whatsapp ve SMS mesajı için en anlamı bayram mesajları

En güzel Ramazan Bayramı mesajları | Whatsapp ve SMS mesajı için en anlamı bayram mesajları

Ramazan Bayramınız mübarek olsun! Whatsapp ve SMS olarak sevdiklerinize gönderebileceğiniz en içten bayram mesajlarını haberimizde bulabilirsiniz. On bir ayın sultanı Ramazan ayının sonuna geldik. Bu bayram ne yazık ki koronavirüs (corona virüs) nedeniyle evlerde geçirilecek. Bu bayramda bayram mesajları daha önemli hale geldi. İşte en güzel Ramazan Bayramı mesajları...

Bayram mesajları ile sevdiklerinizin ve dostlarınızın Ramazan Bayramı'nı kutlayabilirsiniz. En anlamlı bayram mesajlarını Whatsapp ve SMS ile gönderebilir, sosyal medyada, Twitter, Facebook, Instagram'da paylaşabilirsiniz. Bu Ramazan Bayramı'nda, corona virüs (koronavirüs) salgın hastalığının önlenmesi amacıyla 81 ilde sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Vatandaşlar, uzaktaki akrabalarının bayramını en güzel ve en içten bayram mesajları ile kutlamayı arzuluyor. Ramazan Bayramı'na özel en yeni, en özel bayram mesajlarıKARAR.com okurları için hazırladık...

WHATSAPP SMS EN GÜZEL BAYRAM MESAJLARI

Dostluğu, sevgiyi ve geleceği, aşımızı, ekmeğimizi, soframızı, hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.

Allah'ım! Senden nefsim, kulağım, gözüm, ruhum, yaratılışım ve ahlâkım, ailem, hayatım ve ölümüm ve işlerim hakkında benden razı ol, hayır ve hasenatımı kabul eyle ve cennette yüksek dereceler istiyorum. Allah'ım duamı kabul eyle. Hayırlı bayramlar.

Bu mübarek günde yüreğinizin huzur ve mutlulukla dolması niyetiyle Ramazan bayramınız mübarek olsun.

Bu bayramda gönlünüz dertlerinden arınmış, tüm gözyaşlarınız dinmiş olsun. Yüzünüz de hep gülümseme, kalbiniz huzurla dolsun. Ramazan Bayramı'nız kutlu olsun.

İslam'ın nurlu güneşi kalbine dolsun, makamın cennet Hz. Muhammed komşun olsun, günlerin mutluluk, gönlün saadetle dolsun bayramın mübarek olsun.

Dünyada ve ahirette hakiki bayramları yapabilmek temennisiyle Ramazan Bayramınızı kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ederim.


Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm. Bayramınız mübarek olsun!

Hayat nefes aldığımız kadardır, gerçek olan güzellikler yaşandıkça anlaşılır, bu güzel günde birlikte yaşamanın ümidi ile Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

EN ANLAMLI RAMAZAN BAYRAMI MESAJLARI

Güzel düşünceler nefeslere dolarsa güzel dualar olur, dua ise yüce Allah'a gider nur olur, gökyüzünde buluşan dualarımızın nurlanması ümidiyle bayramınızı kutlarım.

Çılgınca esen rüzgar, kavurucu güneşli terleten günler, yıldızlarla dolu bir dünyadır bayramlar... Ramazan Bayramınız mübarek olsun, her şey istediğiniz gibi olsun inşallah.

Bir bayram gülüşü savur göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin öyle içten samimi, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. İyi Bayramlar.

Yürekten bir dua, tatlı bir tebessüm, sıcak bir mesaj, kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri. Kalbiniz nur, eviniz huzur dolsun, Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın. Bayramın kutlu olsun!

Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul ve Ramazan Bayramın mübarek olsun!

Şu beş gecede yapılan dua geri çevrilmez: Regaib gecesi, Berat gecesi, Cuma gecesi, Ramazan ve Kurban bayramı gecesi. (Hadis-i Şerif) Selam ve dua ile hayırlı bayramlar.

FACEBOOK TWITTER EN YENİ BAYRAM MESAJLARI

Sen var ya sen... Dünyanın en karizmatik, yüreği sevgi dolu, bilgili, çok yakışıklı (veya güzel), centilmen birinin yazdığı mesajı okudun. Hadi iyisin, seninde bayramını kutlarım.

Dua kapılarının ağzına kadar açık, bela ve kötülüklerin arındırıldığı bu güzel günde bayramınızı tüm sevdiklerinizle birlikte gayırlı ve mutlu geçirmeniz dileğiyle mübarek Ramazan Bayramınızı kutlarım.

Küskünlerin barıştığı, sevenlerin biraraya geldiği, rahmetle ve şefkatle dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir bayram diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.

Adaletin terazisi, varlığın yaratıcısı, merhametin tek göstergesi olan yüce yaratan Allah, hayırlı dualarda bulunan müminlerinin dualarını kabul eder, bu hayırlı bayramda da dualarımız yüce Allah'a. Mübarek Ramazan Bayramınız hayırlara vesile olur inşallah.

Bu bayramda gönlünüz dertlerinden arınmış, tüm gözyaşlarınız dinmiş olsun. Yüzünüz de hep gülümseme, kalbiniz huzurla dolsun. Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

Hayat yaşamayı, vefa hatırlamayı, dostluk paylaşmayı, özel günler ise hatırlamayı bilenler için vardır. Ramazan Bayramımız mübarek olsun.

Yalnızlık ne uçsuz bucaksız okyanuslarda tek başına yol almak ne de bir çöl ortasında tek başına olmaktır. Yalnızlık sevdiklerinden uzak bayramlarda yalnız kalmaktır. Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN