Enes Batur Gerçek Kahraman konusu ne ve oyuncuları kimler? (Enes Batur Gerçek Kahraman izle)

Enes Batur Gerçek Kahraman konusu ne ve oyuncuları kimler? (Enes Batur Gerçek Kahraman izle)

Corona virüsü (koronavirüs) salgını tehlikesi nedeniyle evlerine kapanan vatandaşların televizyon izleme alışkanlıkları da değişti. Birçok işyerinin faaliyetlerini durdurması nedeniyle evde daha çok televizyon izleyen vatandaşlar, bu akşam Show TV'de yayınlanan Enes Batur Gerçek Kahraman filmiyle karşılaştı. 'Peki, Enes Batur Gerçek Kahraman konusu ne ve oyuncuları kimler?' İşte detaylar...

'Enes Batur Gerçek Kahraman oyuncuları kimler?', 'Enes Batur Gerçek Kahraman konusu ne?' sorularının yanıtlarını sayfamızda bulabilirsiniz. Ünlü Youtuber Enes Batur'un 2019 yılında vizyona gien filmi Enes Batur Gerçek Kahraman, bu akşam Show TV'de yayınlandı. Başrollerinde Ömer Başdoğan, Altan Erkekli, Damla Aslanalp gibi oyuncuların yer aldığı film, sinema salonlarında 500 binden fazla izlenmesine karşın IMDB puanı çok düşük olarak gerçekleşti. 'Enes Batur filmi izle' detayları haberimizde...

ENES BATUR GERÇEK KAHRAMAN FRAGMAN

ENES BATUR GERÇEK KAHRAMAN İZLE

Sosyal medyada milyonlarca takipçisi bulunan fenomen ismin ikinci filmi olan 'Enes Batur Gerçek Kahraman' filmini Netflix'ten izlemek için BURAYA, Google Play üzerinden izlemek için BURAYA tıklayan.

ENES BATUR GERÇEK KAHRAMAN KAÇ KİŞİ İZLEDİ?

31 Mayı 2019'da vizyona giren Enes Batur Gerçek Kahraman filmi, 514 bin 375 kişi tarafından izlendi. IMDB puanı, 10 üzerinden 2.9 olarak gerçekleşti.

ENES BATUR GERÇEK KAHRAMAN KONUSU NE?

'Enes Batur Gerçek Kahraman', Youtube hesabında paylaştığı eğlenceli ve komik videolarla popülerleşen Enes Batur'un rol aldığı Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?' adlı filmin devamı olarak çekildi. İlk filmde içine kapanık, çevresi tarafından dışlanan bir çocuk olan Enes Batur'un hayallerinin peşinden koşma hikayesi anlatılmıştı. Bu filmde ise Enes Batur'u Adalet Savaşçıları'na katılmış ve sonunda da bir kahramana dönüşen genç olarak izleyeceğiz.

ENES BATUR GERÇEK KAHRAMAN OYUNCU KADROSU KİMLER?

Yapımcılığını TME Films ve Eren Medya'nın gerçekleştirdiği, Enes Batur ve Rızacan Durmuş'un yazdığı, yönetmenliğini Doğa Can Anafarta'nın üstlendiği Enes Batur Gerçek Kahraman filminin oyuncu kadrosunda; Enes Batur (Enes Batur), Ömer Başdoğan (Ömer), Altan Erkekli (Master), Damla Aslanalp (Işın), Kanbolat Görkem Arslan (Tan Veyder), Ebru Ojen Şahin (Ceyda), Selin Deveci (Blackear), Ramin Nezir (Blue Mask), Resul Doğan (Resul), Gökhan Güngör (Grubengas), Cansu Bulut (Yaube), Buket Dereoğlu (Alev Veyder), Rengin Samurçay (Şadiye), Seyithan Özdemir (Barut), Atilla Pekdemir (Atilla), Atakan Özyurt (Atakan), Bilal Hancı (Bilal), Fatih Yasin (Fatih), Halil Söyletmez (Halil), Ruhi Çenet (Ruhi), Şeyda Erdoğan (Şeyda), Burak Güngör (Burak), Buse Plan (Buse), Murat Sungurtekin (Enes Batur'un amcası) gibi isimler yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN