Enes Batur koronavirüs mü oldu? Enes Batur’un sağlık durumu nasıl? Açıklama yapıldı

Enes Batur koronavirüs mü oldu? Enes Batur’un sağlık durumu nasıl? Açıklama yapıldı

Ünlü YouTuber Enes Batur’un koronavirüs olduğu ve karantina kurallarına uymadığı gerekçesiyle kız arkadaşıyla birlikte öğrenci yurduna yerleştirildiği iddiası, sosyal medyada gündem oldu. Peki Enes Batur koronavirüs mü oldu? Enes Batur’un sağlık durumu nasıl? İşte detaylar…

Sosyal medya fenomeni Enes Batur’un koronavirüs karantinasına uymadığı ve bundan dolayı da bir öğrenci yurduna yerleştirildiği iddiasının ardından açıklama yapan ünlü YouTuber, iddiaları kesin bir dille yalanladı. Peki Enes Batur’un sağlık durumu nasıl? Tüm bilgiler haberimizde…

ENES BATUR KORONAVİRÜS MÜ OLDU?

Ünlü YouTuber Enes Batur'un yeni tip koronavirüs (Kovid-19) karantina kurallarını ihlal ettiği ileri sürülmüştü. Sosyal medyada da gündem olan Enes Batur'un Beykoz’daki evinde olmadığı iddiasının ardından Beykoz Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Ardından Enes Batur ve kız arkadaşı Ece Naz Üçer’in, Sancaktepe'de bir öğrenci yurduna yerleştirildiği iddia edilmişti. Olayın arkasından açıklama yapan ünlü YouTuber Enes Batur, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, iddiaları yalanladı.

Bu iddiaları kalleşçe ve alçakça oynanan bir oyun olarak niteleyen Enes Batur, bunu yapanların cezasız kalmayacağını vurgulayarak, ‘Allah’ından bulsunlar. Gelişmeleri durum ilerlerse paylaşacağım’ ifadelerini kullandı.

Öte yandan öğrenci yurdunda şimdiye dek karantina ihlali yapan 127 kişi kaldığı belirtildi.

ENES BATUR KİMDİR?

9 Nisan 1998 yılında doğan Enes Batur Sungurtekin, YouTube'da paylaştığı videolar ile adını duyurmayı başardı. 2017 yılında gerçekleştirilen 44. Altın Kelebek Ödülleri'nde ilk defa dağıtılan En İyi YouTuber/Instagrammer Ödülü’nün sahibi olan Enes Batur’un ödülü daha sonra geri alındı.

2018 yılında gerçekleştirilen 5. Altın Palmiye Ödülleri'nde Yılın Sosyal Medya Fenomeni Ödülü’ne layık görülen Enes Batur, başrollerini Bekir Aksoy ve Ceyda Düvenci ile paylaştığı ilk filmi Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?, filmini 19 Ocak 2018 yılında vizyona soktu.

Bilgisayar ve konsol oyunları ile ilgili incelemeleriyle bilinen Enes Batur'un Youtube kanalında 9 milyona yakın takipçisi bulunuyor.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN