Engin Altan Düzyatan hangi dizide oynayacak? Engin Altan Düzyatan'ın yeni dizisi belli oldu mu?

Engin Altan Düzyatan hangi dizide oynayacak? Engin Altan Düzyatan'ın yeni dizisi belli oldu mu?

'Engin Altan Düzyatan Kuruluş Osman'da oynayacak mı?' sorusunun yanıtı sosyal medyada merak konusu olurken, ünlü oyuncunun sürpriz bir rolde yer alacağı ileri sürüldü. Diriliş Ertuğrul'un devam dizisi olan Kuruluş Osman'da Ertuğrul Gazi'nin yaşlılığını oynayacağı konuşulan Engin Altan Düzyatan, yeni sezonda TRT 1'de yayınlanacak projede başrol oynayacak. İşte, 'Engin Altan Düzyatan biyografisi'...

'Engin Altan Düzyatan kimdir, kaç yaşında, nereli?', 'Engin Altan Düzyatan Kuruluş Osman'da oynayacak mı?', 'Engin Altan Düzyatan hangi dizide oynuyor?' sorularının yanıtları internette araştırılıyor. ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman dizisinde Ertuğrul Bey'in yaşlılığını oynayıp oynamayacağı tartışılan ünlü oyuncu, TRT 1'de ekranlara gelecek 'Barbaros' adlı dizinin yapım şirketiyle görüştüğü iddia edildi. Detaylar haberimizde...

ENGİN ALTAN DÜZYATAN'IN YENİ DİZİSİ BELLİ OLDU MU?

ATV'de ekranlara gelen Kuruluş Osman'ın kadrosuna katılması beklenen Engin Altan Düzyatan'ın yeni dizisinin TRT 1'de yayınlanacak 'Barbaros' dizisi olduğu ve oyuncunun bu dizide 'Barbaros Hayrettin Paşa' rolünü oynayacağı medya kulislerinde konuşulmaya başlandı.

ENGİN ALTAN DÜZYATAN HANGİ DİZİDE OYNUYOR?

Yavuz Sultan Selim ve Kanuni Sultan Süleyman dönemlerinde devlet kademelerinde görev alan ve denizlerin fatihi olarak anılan Barbaros Hayrettin Paşa'nın hayatını anlatacak olan 'Barbaros' dizisinde, Hayrettin Paşa'yı Engin Altan Düzyatan'ın canlandıracağı konuşulsa da henüz yapım şirketinden ve ünlü oyuncudan herhangi bir açıklama gelmedi.

ENGİN ALTAN DÜZYATAN KİMDİR?

1979 yılında İzmir'de dünyaya geldi. 9 Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nü bitiren Sanatçı 2001 yılında İstanbul'a gelerek oyunculuk hayatına başlamıştır. Sanatçı aynı zamanda Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk Teknikleri Master Programını bitirmiştir.

Sanatçı, Bir Avuç Deniz filmindeki performansı ile 2012 yılında 'Los Angeles Movie Awards'da 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülüne layık görülmüştür. Kenter Tiyatrosu ile Anna Karenina ve DOT ile Kürklü Merkür oyunlarında yer alan Sanatçı Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda Dar Ayakkabı İle Yaşamak oyununun yönetmenliğini yapmıştır. Canlı Para ve 3'te 3 adlı Tarih Yarışması programının da sunuculuğunu yapmıştır.

Yakın gelecekte tüm dünyada yaşanacak olan su sorununa dikkat çekmek isteyen Sanatçı 2014 ve 2017 yıllarında Afrika'ya giderek vahşi doğa fotoğrafları çekmiş ve bu fotoğraflardan oluşan 'Sen de Tanık Ol' isimli fotoğraf sergisini 2017 yılı Kasım ayında açmıştır. Sergiden elde ettiği tüm gelir ile de Afrika'da su kuyusu ve akıllı köy projelerini hayata geçirerek bir sosyal sorumluluk projesi başlatmıştır.

ENGİN ALTAN DÜZYATAN KAÇ YAŞINDA?

1979 doğumlu olan ünlü oyuncu, 2020 yılı itibariyle 41 yaşındadır.

ROL ALDIĞI DİZİLER

Kurşun (Orhan Atmaca) 2019
Diriliş Ertuğrul (Ertuğrul Gazi) 2014-19
Çırağan Baskını (Poldi)2014
Cinayet (Yılmaz Seyhan) 2014
Yol Ayrımı (Gazeteci Murat) 2012-13
Son (Halil) 2012
Kapalıçarşı (Fırat Işık) 2010
Bir Bulut Olsam (Serdar Batur) 2009
Cesaretin Var mı Aşka (Tamer) 2008
Sevgili Dünürüm (Murat) 2007
Kızlar Yurdu (Özgür) 2006
Sil Baştan (Cihan) 2004
Mühürlü Güller (Engin) 2003
Koçum Benim (Orçun) 2002-04

ROL ALDIĞI FİLMLER

Ve Panayır Köyden Gider (Ali) 2016
Bu İşte Bir Yalnızlık Var (Mehmet) 2013
Romantik Komedi 2 (Cem) 2013
Bu Son Olsun (Sinan) 2012
Anadolu Kartalları (Kemal) 2011
Bir Avuç Deniz (Mert) 2010
Romantik Komedi (Cem) 2010
Cennet (Can) 2007
New York'ta Beş Minare (Timur) 2010
Kalbin Zamanı (Demir) 2005

KURULUŞ OSMAN 1. SEZON FİNALİ İZLE

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN