Engin Özkoç'un başında ve yüzünde yaralar oluştu

Engin Özkoç'un başında ve yüzünde yaralar oluştu

TBMM'de meydana gelen yumruklu kavga sonrasında CHP Milletvekili Engin Özkoç'un başında ve yüzünde yaralar oluştuğu görüldü.

TBMM’deki ateşli grup konuşmalarından sonra akşam saatlerinde yaşanan kavgada CHP’li Engin Özkoç’un kafasında ve yüzünde çeşitli yaralar meydana geldiği görüldü.

Sözcü'nün haberine göre; AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik “Kılıçdaroğlu Esed’in Suriye’de İsrail’in Filistin’de hayata geçirmeye çalıştığı insansızlaştırma politikasına destek veren bir yerde durmakta. Türkiye’nin buradaki mücadelesini sürekli fitne ile yalanla lekelemeye çalışan her kim olursa olsun haysiyetsizdir onursuzdur şerefsizdir alçaktır haindir” ifadelerinden sonra, Erdoğan’a yanıt CHP’li Özkoç’tan gelmişti.

ERDOĞAN'A HAKARET ETMİŞTİ

Özkoç, Erdoğan için “Bizim şehitlerimize, ‘kelle' diyen bir kişinin sıfatlarını sayıyorum ben size; Şehide kelle diyen kişi haysiyetsizdir, şehide kelle diyen kişi Türkiye Cumhuriyeti'nde şerefsizdir, şehide kelle diyen kişi onursuzdur, şehide kelle diyen vatan hainidir” demişti.

Bu söz düellosunun ardından Özkoç, TBMM’deki genel oturum sırasında konuşurken milletvekilleri arasında kavga çıktı. Araya giren diğer vekillerin de kavgayı bastıramaması üzerine yumruklar konuşmuş ve oturuma ara verilmişti.

Yumruklu kavganın ardından çekilen fotoğraflarda Özkoç’un yüzünde kanama ve başında kızarıklık görüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN