Erdoğan, Elazığ'da gençlik merkezi açtı

Erdoğan, Elazığ'da gençlik merkezi açtı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi'nin açılışında konuştu: İpekyolu çok farklı ses getirecek. İnşallah biz Ankara'da değil, tüm Türkiye'den bu sesi duyacağız.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, anahtar teslim töreninin ardından İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Açılış töreninde konuşan Erdoğan, merkezin açılışında emeği geçenlere teşekkürlerini illetti.  

“İpek Yolu'nun bizim tarihimizdeki yeri çok çok farklıdır” diyen Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:  

Adeta bu bizim doğuş yolumuzdur. Bu doğuş yolumuzun güzergahında Elaziz'de böyle bir eserin ortaya çıkarılması ve bundan sonra da bu yolculuğu devam ettirecek bir neslin burada ihyası bizim için büyük bir önem taşıyor.  

Bunun için burada her tür etkinlikler olacak. Bunlar burada yaşayacak. Leyla Şahin, kardeşimizin attığı adımla birlikte emeği geçen bütün bakan arkadaşlarımız ki, bu konuda Gençlik ve Spor Bakanı'mıza özellikle teşekkür ediyorum.  

Bunun yanında Sanayi ve Teknoloji Bakanı'mıza. (destek verdi mi? onun sağı solu belli olmaz). Bu etkinliklere inanıyorum ki, İpekyolu çok farklı ses getirecek. İnşallah biz Ankara'da değil, tüm Türkiye'den bu sesi duyacağız.  

Buna kesinlikle inanıyorum. Bu konuyla ilgili olarak bütün milletvekili arkadaşlarım ellerinden gelen her türlü desteği vermelidir. Etkinliklerle buranın sesini tüm Türkiye'ye hatta Etnospor tüm dünyaya duyurmalıdır.  

Bu vesileyle emeği geçen bütün kardeşlerimi, mimarından mühendisinden işçisine kadar herkesi tebrik ediyorum. Gerek şu anda valimiz, bundan sonra gelecek valililerimiz, belediye başkanımız, belediye başkanlarımız hepsinin de burada destekleri önem arz ediyor. Bu yolculuğumuz çok büyük hayırlara vesile olacaktır. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN